continental

CONTINENTAL banden

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Continental banden bieden veiligheid, betrouwbaarheid en comfort. Je vindt altijd een Continental autoband die past bij jouw rijstijl en de gewenste prestaties levert met de nadruk op veiligheid: stabiliteit in bochten, een korte remweg en perfecte grip op zowel een droog als nat wegdek. Van vrijwel alle Continental banden is een RunFlat uitvoering beschikbaar, voor extra zekerheid bij beschadiging aan het loopvlak.

Continental winterbanden

Met de winterbanden van Continental ga je veilig op weg. De Continental winterbanden komen niet voor niets al jarenlang als beste uit de winterbandentest van onder andere de ANWB en Consumentenbond, met als grote winnaar de Continental Wintercontact TS870. Continental winterbanden zorgen ervoor dat je veilig kunt remmen op ijs en sneeuw. Je hebt meer grip bij temperaturen onder 7°C en dus een kortere remweg.

Continental all season banden

Sinds 2017 biedt Continental een all season band aan, de Continental AllSeasonContact. Met de AllSeasonContact heb je maximale controle en balans het hele jaar door. Continental all season banden worden aangeraden wanneer je leeft in een klimaat met milde temperaturen, hoofdzakelijk in de stad rijdt of een beperkt aantal kilometers per jaar rijdt.

Continental zomerbanden

Continental biedt een ruim assortiment aan zomerbanden. Omdat je het grootste gedeelte van het jaar rijdt op zomerbanden, is het belangrijk de banden goed te onderhouden. Controleer bijvoorbeeld regelmatig de bandenspanning en laat je auto regelmatig uitlijnen om ervoor te zorgen dat je banden niet onnodig slijten.

Continental banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Continental banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Continental banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Continental banden aanbiedingen

Wij hebben regelmatig mooie acties met Continental banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Continental banden hebben.

Alle profielen