vredestein

VREDESTEIN banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Vredestein levert het bewijs dat veiligheid en stijl samengaan. Sinds de samenwerking tussen de Italiaanse ontwerpers van Giugiaro Design en de engineers van de bandenfabrikant uit Enschede brengt Vredestein autobanden op de markt die zich onderscheiden in lijnenspel, profilering en constructie. 

Vredestein winterbanden

Winterbanden van Vredestein zijn voorzien van een systeem van verschillende lamellen, waardoor je zelfs op wegen met sneeuw en ijs je grip behoudt. De Vredestein Snowtrac 5 bijvoorbeeld zorgt ervoor dat jij veilig rijdt ongeacht de omstandigheden. Ook in bochten of bij noodstops hoef je je geen zorgen te maken over jouw veiligheid of die van je passagiers. Door de unieke samenstelling van het rubber is de stabiliteit van je auto gegarandeerd.

Vredestein all season banden

De Vredestein all season band is de Quatrac 5. Deze all season band biedt jou en je auto een uitstekende wegligging en grip onder alle weersomstandigheden. Door de samenstelling van de band en gelijkmatige verdeling van de druk zijn Vredestein Quatrac 5 banden goed bestand tegen slijtage en heb je lang plezier van je Quatrac 5 all season banden.

Vredestein zomerbanden

Vredestein heeft een breed aanbod zomerbanden voor vrijwel alle auto’s en types zoals de Vredestein Sportrac 5 . Daarnaast biedt Vredestein exclusieve banden voor sportauto’s en klassieke auto’s. Ook bij een sportieve rijstijl hoef je bij Vredestein geen concessies te doen op veiligheid. Je wegligging en remgedrag blijven optimaal, zowel bij droog als bij nat wegdek. 

Vredestein banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Vredestein banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Vredestein banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Vredestein banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Vredestein banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Vredestein banden hebben.

Alle profielen