hankook

HANKOOK banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

De markt waardeert Hankook Tire om het brede assortiment kwaliteitsbanden. Jaarlijks introduceert het Hankook Tire Research & Development Center nieuw ontwikkelde banden, waaronder specifieke High-performance banden. Daarnaast zijn Hankook banden geschikt voor veel verschillende voertuigen. Bij zowel een nat als droog wegdek leveren Hankook banden stabiele en veilige prestaties. 

Hankook winterbanden

De Hankook winterbanden zorgen voor goede prestaties op nat of besneeuwd wegdek. De Hankook W320 Winter ICEPT EVO2 is bijvoorbeeld een winterband speciaal ontworpen voor sportieve en hogere segment auto’s. Heb je een stadsauto of een ander compact voertuig in je bezit, dan is de Hankook W442 een prima keuze om je in de winter veilig voort te bewegen.

Hankook all season banden

De all season banden van Hankook zijn geschikt voor een breed scala aan auto’s. De stabiele Hankook all season banden beschikken over een asymmetrisch profiel waarmee ze zowel op nat of besneeuwd en op droog wegdek goed presteren. Wil jij ook de voordelen van één band voor alle weertypes, kies dan voor de Hankook H740 Kinergy 4S.

Hankook zomerbanden

Hankook zomerbanden kenmerken zich door een hoog rijcomfort en energiezuinigheid. Ook staat Hankook garant voor ultieme prestaties op nat en droog wegdek. Een premium zomerband van Hankook is de Optimo K425 Kinergy Eco, geschikt voor stads- en compacte auto’s en gezinsauto’s. Ben je opzoek naar een band voor een toer- of sportauto, kies dan voor de Hankook Ventus Prime 3 of Hankook K107 Ventus S1 Evo. Uitermate geschikt voor om ook op hogere snelheden te profiteren van de kwaliteit van Hankook zomerbanden. 

Hankook banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Hankook banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Hankook banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Hankook banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Hankook banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Hankook banden hebben.

Alle profielen