Zakelijk

Lichtmetalen velgen kopen

Koop direct online - EuromasterVind uw vestiging - Euromaster

Trots op uw auto? Dan vindt u het vast interessant om uw auto iets eigens mee te geven. Details afgestemd op uw persoonlijke smaak en stijl. Uw auto is vanaf fabriek uitgerust met door de fabrikant gekozen banden en velgen. Deze zien er min of meer neutraal uit. In de duurdere segmenten worden auto’s vaak voorzien van velgen met meer uitstraling. 

Sportief, trendy of tijdloos; voor iedere smaak zijn er onderscheidende velgen. Door te kiezen voor lichtmetalen velgen geeft u uw auto extra karakter. Bij Euromaster vindt u een breed assortiment lichtmetalen velgen. Bezoek een Euromaster vestiging om persoonlijk advies te krijgen en uw velg uit te kiezen.

Waarom lichtmetalen velgen?

De belangrijkste reden om te kiezen voor lichtmetalen velgen (aluminium) is een persoonlijke. U geeft uw auto er meer elegantie of sportiviteit mee. Ze zijn geschikt om uw auto met onderscheidende details te ‘restylen’.

Verschillen met stalen velgen

Lichtmetalen of aluminium velgen zijn vooral een uiting van individuele smaak. Maar zijn er ook wezenlijke verschillen met stalen velgen? Die zijn er zeker. Op de eerste plaats wegen lichtmetalen velgen minder dan stalen velgen. Dat scheelt in het onafgeveerde gewicht van uw auto, waardoor de wegligging aanzienlijk beter is en bijdraagt aan een vermindering van het brandstofverbruik. Ten tweede zorgen de samenstelling en vorm van veel lichtmetalen velgen voor een betere afvoer van de warmte die uw banden en remmen veroorzaken.

Hoewel lichtmetalen velgen in de aanschaf duurder zijn dan stalen velgen, leveren ze dus grote voordelen op het gebied van wegligging, brandstofverbruik en afvoer van warmte. Dit scheelt dus op langere termijn in de kosten voor onderhoud van uw auto.

Sportief, dynamisch, chique

De lichtmetalen velg is een echt designproduct, passend in deze tijd waarin iedereen zich op zijn eigen manier wil onderscheiden. Het aantal uitvoeringen, vormen, maten en kleurstellingen is enorm. Deze velgen maken uw auto sportiever, dynamischer, of chiquer. Klassieke auto’s en sportauto’s kunnen niet zonder. En uw auto? Bezoek een Euromaster vestiging om te ontdekken welke velgen passen bij uw auto en rijstijl.

Winter? Kies dan voor velgen die geschikt zijn voor de winter.

Als u heeft geïnvesteerd of gaat investeren in velgen, ziet u graag dat ze lang meegaan en hun glans behouden. Lichtmetalen (aluminium) velgen zijn tegenwoordig ook geschikt voor winterse omstandigheden en bestand tegen weersinvloeden en pekel. Daarnaast vragen ze nauwelijks onderhoud. Ook bieden we gepolijste velgen aan in onze webwinkel, die zijn daarentegen minder bestand tegen weersinvloeden.Wanneer u kiest voor een set winterbanden adviseren we daarom ook die te laten monteren op lichtmetalen velgen. Ook daarmee helpt Euromaster u veilig en vertrouwd op weg.

Advies en montage 

Wilt u zeker weten dat u de juiste keus maakt, vraag dan advies bij uw Euromaster vestiging. (Vraag ook meteen naar tips om uw velgen tegen diefstal te beschermen.) Als bandenspecialist zorgt Euromaster uiteraard ook voor snelle en deskundige montage. De experts van Euromaster staan voor u klaar!

Stalen velgen

Voor stalen velgen en advies op maat kunt u terecht in uw Euromaster vestiging.

Koop direct online - EuromasterVind uw vestiging - Euromaster