Zakelijk

Lichtmetalen velgen kopen

 

 

Trots op uw auto? Dan vindt u het vast interessant om uw auto iets eigens mee te geven. Details afgestemd op uw persoonlijke smaak en stijl. Dat kan heel goed door te kiezen voor lichtmetalen velgen. U geeft uw auto er extra karakter mee. Bij Euromaster vindt u een breed assortiment lichtmetalen velgen. U krijgt een goed advies en kunt online uw keuze maken. Uiteraard is het ook mogelijk om bij een Euromaster vestiging uw velg uit te kiezen en persoonlijk advies te krijgen.


Waarom lichtmetalen velgen?

De belangrijkste reden om te kiezen voor lichtmetalen velgen (Aluminium) is een persoonlijke. U geeft uw auto er meer elegantie of sportiviteit mee. Ze zijn geschikt om uw auto met onderscheidende details te ‘restylen’.

Verschillen met stalen velgen

Lichtmetalen of aluminium velgen zijn vooral een uiting van individuele smaak. Maar zijn er ook wezenlijke verschillen met stalen velgen? Die zijn er zeker. Op de eerste plaats wegen lichtmetalen velgen minder dan stalen velgen. Dat scheelt in het onafgeveerde gewicht van uw auto, waardoor de wegligging aanzienlijk beter is en bijdraagt aan een vermindering van het brandstofverbruik.

Ten tweede zorgen de samenstelling en vorm van veel lichtmetalen velgen voor een betere afvoer van de warmte die uw banden en remmen veroorzaken. Tot slot zijn lichtmetalen velgen in de aanschaf duurder dan stalen velgen.

Sportief, dynamisch, chique

De lichtmetalen velg is een echt designproduct, passend in deze tijd waarin iedereen zich op zijn eigen manier wil onderscheiden. Het aantal uitvoeringen, vormen, maten en kleurstellingen is enorm. Deze velgen maken uw auto sportiever, dynamischer, of chiquer. Klassieke auto’s en sportauto’s kunnen niet zonder. En uw auto? Bezoek onze Webwinkel om te ontdekken welke velgen (binnenkort online mogelijk) passen bij uw auto en rijstijl, of bezoek een Euromaster vestiging.

Winter? Kies dan voor stalen velgen

Als u heeft geïnvesteerd of gaat investeren in velgen, ziet u graag dat ze lang meegaan en hun glans behouden. Daarom adviseert Euromaster ’s winters niet met lichtmetalen (Aluminium) velgen maar met stalen velgen te rijden. Die zijn beter bestand tegen weersinvloeden en pekel en vragen nauwelijks onderhoud. Nog praktischer is het om te kiezen voor een set winterbanden die op standaard stalen velgen gemonteerd zijn. Ook daarmee helpt Euromaster u veilig en vertrouwd op weg.