euromaster-winterbanden-wisselen-1280
           

Winterbanden wisselen

Na een lange, warme zomer moeten we er toch echt aan geloven: de temperaturen gaan weer omlaag, dus het wordt weer tijd om je winterbanden van stal te halen en onder jouw auto te monteren.

Wanneer winterbanden wisselen

Je moet naar winterbanden wisselen zodra de temperatuur onder de 7°C duikt. Dan rijd je namelijk veiliger op winterbanden. Daarnaast zijn winterbanden niet alleen veiliger tijdens sneeuw of ijzel; ook wanneer het regent of er veel blad op de weg ligt, heb je met winterbanden meer grip. Wacht dus niet te lang, en laat snel je banden wisselen! Hoe lang duurt het om je winterbanden te wisselen? Niet lang, na ongeveer een uur sta je weer buiten en rijd je veilig op je winterbanden naar huis

Bandenwissel Lease

Met je leaseauto ben je meestal veel op pad. Daarom is het van groot belang dat je op de juiste banden rijdt. Wil je een bandenwissel inplannen voor jouw leaseauto? Plan eenvoudig online een afspraak voor jouw bandenwissel.

Bandenwissel Particulier

Ook wanneer je met je eigen auto naar je werk gaat of de dagelijkse boodschappen moet doen, is het veiliger om op winterbanden te rijden. Plan eenvoudig online een afspraak voor jouw bandenwissel. De kosten voor winterbanden wisselen zijn afhankelijk van of je de banden op velg laat wisselen en wat de inchmaat is van je banden.

Winterbanden kopen

Wil je jouw zomerbanden verwisselen voor winterbanden, maar heb je nog geen winterbanden? Online koop je eenvoudig je winterbanden en plan je direct een afspraak voor montage.