fulda

FULDA banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Met Fulda autobanden ben je verzekerd van degelijke Duitse banden. Fulda banden zijn goedkoper dan premium banden maar hebben kwaliteiten die ver boven die van budgetbanden uitsteken. Vooral op nat wegdek laten Fulda banden uitstekende prestaties zien. Daarnaast rijd je ook nog eens zuinig, waardoor je bespaart op je brandstofkosten.

Fulda winterbanden

Winterbanden van Fulda brengen je veilig van A naar B, of je nu op droog, nat, besneeuwd of beijzeld wegdek rijdt. Door het ontwerp van het profiel gaan de banden langer mee, heb je optimale grip en een kortere remweg. Ga je bijvoorbeeld met je gezin op wintersport kun je met de Fulda Kristall Montero 3 met een gerust hart op weg, want onder alle weersomstandigheden en temperaturen heb je een verbeterde wegvastheid.

Fulda all season banden

De naam Fulda Multicontrol geeft het al aan: met deze all season band heb jij controle onder alle weersomstandigheden. Door de samenstelling van het rubber heb je uitstekend contact met de weg en heb je betere grip bij nat weer. Ook op droog wegdek profiteer je van topprestaties.

Fulda zomerbanden

Fulda zomerbanden zorgen ervoor dat je een korte remweg hebt op zowel droog als nat wegdek en staan bekend om hun lage brandstofverbruik. Voor elk type auto is een geschikte band te vinden. Heb je een sportieve auto, dan is de Fulda Sportcontrol 2 misschien wel de band voor jou. Rijd je in een gezinsauto, is de Fulda EcoControl HP een goede keus.

Fulda banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Fulda banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Fulda banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Alle profielen