hifly

HIFLY banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Hifly autobanden worden gekenmerkt door een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het Chinese merk is in het verleden niet voor niets uitgeroepen tot beste budget autoband. De banden hebben een minimaal geluidsniveau en bieden optimale grip op een nat wegdek. Voor vrijwel elk merk en type voertuig is een geschikte Hifly band te vinden. 

Hifly winterbanden

Hifly winterbanden bieden ultieme rij- en remprestaties op nat en besneeuwd wegdek. Door de unieke rubbersamenstelling en het ontwerp van de band profiteer je met de Hifly Win-Turi 212 van optimale grip, lage rolweerstand en een snelle afvoer van water. Voor een zeer scherpe prijs heb je duurzame winterbanden met een hoge kwaliteit.

Hifly all season banden

Met Hifly all season banden kun je veilig de weg op onder alle weersomstandigheden. Door het asymmetrische patroon en de combinatie van verschillende soorten groeven van de Hifly All-Turi 221 rijd je stabiel en comfortabel door de seizoenen. Zowel in de zomer als in de winter en op zowel droog als nat wegdek heb je uitstekende grip en wegligging.

Hifly zomerbanden

Wil je in alle rust en comfort van A naar B, dan kan dat met Hifly zomerbanden. Hiervoor hoef je geen concessies te doen op het gebied van veiligheid en stabiliteit. Hifly zomerbanden bieden je al deze voordelen. Daarnaast is de Hifly HF805 voorzien van velgrandbescherming, zodat je banden niet direct beschadigd raken als je bijvoorbeeld een stoeprand raakt.

Hifly banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Hifly banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Hifly banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Hifly banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Hifly banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Hifly banden hebben.

Alle profielen