Services

Services

Wij willen graag dat jij veilig de weg op gaat. Wij bieden diverse services aan die je hierbij helpen. We kunnen bijvoorbeeld je auto controleren op een aantal zaken, zodat je op tijd weet waar de aandachtspunten liggen wanneer je auto voor APK moet of wanneer je op vakantie gaat. Daarnaast zijn er een aantal werkzaamheden die ervoor zorgen dat jij veiliger en comfortabeler rijdt. 

Auto uitlijnen

Stuurt je auto zwaarder dan normaal of trekt je stuur naar één kant? Dan kan het zijn dat je auto uitgelijnd moet worden. Je wielen staan onder een bepaalde hoek onder je auto en het raken van een stoeprand of rijden door een gat in de weg kan er al voor zorgen dat er een afwijking ontstaat in je wielstand. Door je auto uit te lijnen, heffen we deze afwijking op. We kunnen ook een uitlijncontrole doen, zodat je zeker weet of een uitlijning nodig is.

Handige checks

Heeft je accu last van opstartproblemen of werkt je airco niet helemaal naar behoren? Wij kunnen een aantal handige gratis checks voor je uitvoeren, zodat we erachter kunnen komen wat er precies aan de hand is. Ook kunnen we voor je op vakantie gaat je auto even nalopen met onze zomercheck.