maxxis

MAXXIS banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Sinds 1967 ontwerpt de Taiwanese autobandenfabrikant Maxxis betrouwbare en voor iedereen betaalbare autobanden. Maxxis autobanden bieden goede prestaties en dragen bij aan je veiligheid op de weg. Het ruime assortiment biedt veel keus voor personenwagens, maar ook voor zwaardere voertuigen, motoren en off-road expedities. Daarnaast kun je met Maxxis caravanbanden veilig vele kilometers afleggen richting je vakantiebestemming.

Maxxis winterbanden

Uitstekende grip en veiligheid staan bij Maxxis winterbanden centraal. Zelfs op besneeuwd of nat wegdek geven de banden optimale rij- en remprestaties. Water en gesmolten sneeuw worden goed afgevoerd, zodat het risico op aquaplaning wordt verminderd. Op winterbanden van Maxxis kun je onder alle weersomstandigheden veilig en comfortabel de weg op.

Maxxis all season banden

De Maxxis AP2 is de all season band die ervoor zorgt dat jij met zon, regen of sneeuw veilig op je bestemming aankomt. De geavanceerde samenstelling van de band zorgt voor uitstekende grip op sneeuw en ijs. De Maxxis AP2 is voorzien van het sneeuwvloksymbool, wat betekent dat je er ook in landen als Duitsland en Oostenrijk op mag rijden in de winter. 

Maxxis zomerbanden

Met zomerbanden van Maxxis ben je verzekerd van stabiliteit en veiligheid tijdens mooi weer, maar ook in de regen. Je profiteert van optimale wegligging en balans in bochten. Het is niet voor niets dat Maxxis banden zeer populair zijn onder caravaneigenaren. Met Maxxis caravanbanden kun je veilig richting het zonnige zuiden.

Maxxis banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Maxxis banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Maxxis banden wij aanbieden voor jouw auto of caravan. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Maxxis banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Maxxis banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Maxxis banden hebben.

Alle profielen