goodyear

GOODYEAR banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Goodyear autobanden staan bekend om hun korte remafstand. Of je nu zomer-, winter- of all season banden koopt van Goodyear, veiligheid staat centraal. Ook innovatie en duurzaamheid staan hoog op de agenda. Er worden continu nieuwe technologieën ontwikkeld die ervoor zorgen dat jij zuiniger rijdt en minder vaak hoeft te tanken. Een aantal Goodyear banden is ook beschikbaar in RunFlat.

Goodyear winterbanden

De winterbanden van Goodyear komen elk jaar weer uitstekend uit de winterbandentest. De banden zijn zo ontworpen dat ze een optimale grip bieden op besneeuwd wegdek, vandaar dat de winterbanden van Goodyear Ultragrip heten. Ook Goodyear winterbanden hebben een zeer korte remweg, zelfs als het glad is door ijzel. 

Goodyear all season banden

Goodyear all season banden bieden uitstekende grip onder alle weersomstandigheden. De Goodyear Vector 4 Seasons Gen-2 is tevens voorzien van het sneeuwvloksymbool, waardoor je er ook in wintersportlanden als Duitsland en Oostenrijk gewoon op mag rijden. All season banden van Goodyear zorgen voor veiligheid en comfort, zowel in de zomer als in de winter.

Goodyear Vector Protector

Koop je Goodyear Vector 4 season banden, dan krijg je van Goodyear een jaar lang extra garantie op je nieuwe banden bij beschadiging, vandalisme of diefstal. De beschadigde band wordt gratis vervangen door een nieuwe, inclusief montage. Je registreert jouw nieuwe banden via deze link.

Goodyear zomerbanden

Of je nu een sportieve rijstijl hebt, of op zoek bent naar een band die je helpt besparen op je brandstofkosten, het brede assortiment zomerbanden van Goodyear biedt voor elke auto en elke rijstijl wat wils. De Goodyear Efficientgrip Performance geeft je, zoals de naam al aangeeft, optimale grip op zowel droog als nat wegdek. Goodyear banden komen al jaren zeer goed uit bandentests. Daarnaast hebben ze altijd een heel goed label voor brandstofefficiëntie.

Goodyear banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Goodyear banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Goodyear banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Goodyear banden aanbiedingen

Wij hebben regelmatig mooie acties met Goodyear banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Goodyear banden hebben.

Alle profielen