Zakelijk

Autobanden - U vindt ze natuurlijk bij de expert!

Op goede autobanden rijdt u veilig en comfortabel duizenden kilometers door. Euromaster biedt u talloze merken plus een uitstekende bandenservice. Want banden die regelmatig worden onderhouden door de expert gaan lange tijd mee. Zijn uw banden versleten of niet meer te repareren, dan kunt u bij ons online nieuwe autobanden kopen
Belangrijke voordelen
  • Breed assortiment
  • Zomer-en winterbanden
  • Uitstekende bandenservice

 Koop direct online - Euromaster

De beste autobandenmerken en service vindt u bij Euromaster

Bij Euromaster vindt u een breed assortiment autobandenmerken. U heeft volop keuze uit zomerbandenwinterbanden en all season banden, zoals Michelin, Continental, Vredestein en Goodyear. Daarnaast heeft Euromaster betaalbare budgetbanden zoals HIFLY, Maxxis, Tigar

Veiliger en zuiniger rijden

Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage en rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Uw wegligging en remgedrag zijn beter en de kans op een klapband is kleiner. De experts van Euromaster controleren de spanning in uw autobanden en zorgen dat deze weer optimaal wordt. Door uw banden te laten vullen met stikstof in plaats van gewone perslucht blijven uw banden zelfs langer op spanning. Lees meer over de voordelen van stikstof.

Minder slijtage aan uw banden

Euromaster zorgt voor het uitstekend uitlijnen van uw auto en balanceren van uw banden. Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler. Ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel. Door de banden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.

Omdat uw banden niet regelmatig slijten, raden we aan de voorbanden na verloop van tijd te laten verwisselen met de achterbanden. Hierdoor wordt de slijtage gelijkmatiger verdeeld en heeft uw auto een betere wegligging.

Banden repareren of vervangen

Euromaster kan bijna elke lekke band repareren. Hierbij balanceren wij hem ook meteen. Te lang wachten met reparatie is geen goed idee, dit kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt. Als uw banden niet meer te repareren zijn, zullen uw banden vervangen moeten worden. U kunt autobanden kopen in onze Webwinkel of bij uw dichtstbijzijnde Euromaster vestiging.

Koop direct online - Euromaster


Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.