Zakelijk

Autobanden - U vindt ze natuurlijk bij de expert!

Op goede autobanden rijdt u veilig en comfortabel duizenden kilometers door. Euromaster biedt u talloze merken plus een uitstekende bandenservice. Want banden die regelmatig worden onderhouden door de expert gaan lange tijd mee. Zijn uw banden versleten of niet meer te repareren, dan kunt u bij ons online nieuwe autobanden kopen
Belangrijke voordelen
  • Breed assortiment
  • Zomer-en winterbanden
  • Uitstekende bandenservice

 Button Koop uw banden online

De beste autobanden merken en service vindt u bij Euromaster

Bij Euromaster vindt u een breed assortiment autobandenmerken. U heeft volop keuze in zomerbanden en winterbanden, zoals Michelin, Continental, Vredestein en Goodyear. Daarnaast heeft Euromaster betaalbare budgetbanden zoals HIFLY, Maxxis, Tigar en all season banden die geschikt zijn voor gebruik in alle seizoenen.

Controle voorkomt problemen

De experts van Euromaster controleren de banden van uw auto gratis tijdens de MasterCheck. Maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde Euromaster-vestiging.

Uitlijnen en balanceren

Euromaster zorgt voor het uitstekend uitlijnen van uw auto en balanceren van uw banden. Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler, ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel. Door de banden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.Maak online een afspraak voor uitlijnen.

Banden wisselen

Uw banden slijten niet gelijkmatig. Door de voorbanden na verloop van tijd te laten verwisselen met de achterbanden wordt de slijtage gelijkmatiger verdeeld en geniet u een betere wegligging.

Banden repareren of vervangen

Euromaster kan bijna elke lekke band repareren. En daarbij balanceren wij hem ook meteen. U bent zó weer op weg. Wacht niet te lang met reparatie. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt. Als uw banden te ver versleten zijn of niet meer te repareren zijn, zullen uw banden vervangen moeten worden. U kunt autobanden kopen op onze Webwinkel of zoek uw dichtstbijzijnde Euromaster vestiging.

Bandenspanning

Door te rijden met de juiste bandenspanning voorkomt u onnodige slijtage, rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Uw wegligging en remgedrag zijn beter en de kans op een klapband is kleiner. De experts van Euromaster controleren de spanning in uw autobanden en zorgen dat deze weer optimaal wordt.

U kan uw banden ook laten vullen met stikstof in plaats van gewone perslucht. Lees meer over de voordelen van stikstof.

Zoek uw dichtstbijzijnde Euromaster vestiging.

 

Button Koop uw banden online


Help
Help

Runflat banden hebben een stevigere wand dan normale banden. Als deze leeg is kunt u nog maximaal 80 km bij 80 km/uur doorrijden. Deze technologie wordt met name gebruikt bij BMW's en Mini's. U kunt een Runflat band herkennen aan een codering op de band, bijvoorbeeld RFT, SSR, RSC of ROF.

Sommige voertuigen hebben banden nodig met een groter draagvermogen. U kunt een Extra Load band herkennen aan de letters XL of RF op het zijvlak van de band.