Leasecontracten

Leasecontracten

Bij Euromaster kunnen we je helpen ongeacht je contractvorm. De meest bekende contractvormen zijn Full Operational Lease, Private Lease, Financial Lease en Netto Operational Lease. Welk contract je ook hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. Heb je vragen over je leasecontract of de voorwaarden? Neem contact op met jouw leasemaatschappij.

Full Operational Lease

De naam zegt het al; bij Full Operational Lease zit alles in je contract inbegrepen: banden, onderhoud en schade. Meestal zijn het de zakenauto’s – de welbekende ‘auto van de zaak’ – die deze contracten hebben. Het bedrijf zorgt ervoor dat een medewerker mobiel is tegen een vast maandtarief. Het contract heeft meestal een looptijd van 3,5 jaar op basis van 200.000 kilometer. Bij zakenauto’s merken wij dat zomerbanden altijd in het contract zijn opgenomen, en winterbanden meestal ook. Wij kunnen alle werkzaamheden met betrekking tot banden en bandgerelateerde services bieden. Wij hebben met vrijwel elke leasemaatschappij een samenwerkingsovereenkomst tegen gunstige voorwaarden.

Private Lease

Met Private Lease profiteer je van het rijden in een gloednieuwe auto zonder de bijbehorende rompslomp. Tegen een vast bedrag per maand word je volledig ontzorgd op het gebied van banden en onderhoud. Afhankelijk van de services die zijn opgenomen in je leasecontract is het mogelijk om bij Euromaster je banden en bandgerelateerde services af te nemen. Het kan hierbij gaan om zomer-, winter- of all season banden. Bij de leasemaatschappij kun je nagaan welke dienstverlening is opgenomen in jouw leasecontract.

Financial Lease

Bij een Financial Lease contract wordt je auto vaak gefinancierd door een bank of bij de financieringsmaatschappij die verbonden is aan het merk of de dealer. Maandelijks betaal je een vast bedrag voor aflossing en rente. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het de banden, verzekering, brandstof en het onderhoud, en voor de kosten hiervan. Ook in dit geval ben je voor banden en bandgerelateerde services bij Euromaster aan het juiste adres. Wij zijn altijd in de buurt en kunnen je tegen aantrekkelijke tarieven snel weer op weg helpen.

Netto Operational Lease

Bij Netto Operational Lease is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Waar bij Full Operational Lease banden, onderhoud en schade doorgaans in je contract zitten, is dit bij Netto Operational Lease niet het geval. Bij deze leasevorm ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten van deze bijkomende zaken.