Afspraak maken

Afspraak maken

Wanneer het weer tijd is voor je bandenwissel ontvang je vaak via je leasemaatschappij een e-mail met daarin een link naar onze afspraakplanner. Via deze link plan je online eenvoudig je afspraak via je telefoon, tablet of computer. Lukt dat niet, kun je ons natuurlijk altijd bellen. Wanneer je je banden wilt laten wisselen op locatie, bijvoorbeeld tijdens een meeting op locatie of op je werk, nemen wij contact op met jou of je wagenparkbeheerder voor een afspraak.

Herinnering

Vaak plan je de afspraak voor je bandenwissel ver van tevoren. Het is dan ook niet zo gek dat je er misschien niet meer aan denkt of dat je de afspraak niet goed in je agenda genoteerd hebt. Je krijgt van ons een bevestiging van de afspraak per e-mail. Daarnaast sturen we je 2 dagen voor de afspraak een herinnering per sms. 

Afspraak wijzigen

Ben je toch verhinderd, dan kun je je afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos verplaatsen door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zullen dan samen met jou de afspraak verplaatsen naar een moment dat beter uitkomt. Mocht je je banden willen laten monteren in een andere vestiging dan waar je banden opgeslagen liggen, houd er dan rekening mee dat het verzenden van de banden een aantal werkdagen in beslag neemt. Afhankelijk van de leasemaatschappij of contractvorm kunnen hiervoor kosten in rekening worden gebracht.