Mobiele service lease

Mobiele service

Wij snappen als geen ander dat de bandenwissel ieder seizoen weer een verplicht nummertje is en dat je eigenlijk geen tijd hebt om een uur in de vestiging te moeten wachten tot je auto klaar is. Daarom kunnen wij voor de bandenwissel ook naar je toe komen. Zo kun jij gewoon verder met het checken van je e-mails of ononderbroken vergaderen.

Montage op locatie

Wij komen met de bandenbus naar je toe, waar je maar wilt. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, willen we wel graag bij tenminste 3 auto’s tegelijkertijd de banden wisselen. Bij de meeste bedrijven zal dit geen enkel probleem zijn. Jij last een extra vergadering in om zoveel mogelijk collega’s op te trommelen en wij zorgen ervoor dat alle banden gewisseld kunnen worden.

Wagenparkcontroles

In overleg met wagenparkbeheerders kunnen wij ook wagenparkcontroles uitvoeren. Hierbij controleren we niet alleen het profiel van alle banden en brengen we de banden op spanning, maar checken we de auto’s ook op andere veiligheidsaspecten, zoals het peil van de vloeistoffen en ruitschade.