kleber

KLEBER banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Kleber autobanden zijn betrouwbaar, veilig en hebben een correcte en geruisloze wegligging. De fabrikant - die overgenomen is door Michelin - drukt nog altijd zijn eigen stempel op de productie van de banden. Kleber banden staan op nummer 6 in de top van voorkeursmerken van de Europese consument en worden zeer gewaardeerd door bekende autoconstructeurs als Volkswagen, Opel, Peugeot, Suzuki en Renault.

Kleber winterbanden

Met winterbanden van Kleber ben je verzekerd van optimale remprestaties op besneeuwd en ijzig wegdek. Ook bij hevige regenval hoef je geen concessies te doen op het gebied van grip en veiligheid. Kleber winterbanden geven uitstekende rijstabiliteit en wegligging onder alle weersomstandigheden.

Kleber all season banden

Zorg dat je op alle weersomstandigheden voorbereid bent met all season banden van Kleber. Zowel in de winter als in de zomer kun jij veilig de weg op met de Kleber Quadraxer 2. Ook als het regent of sneeuwt ben je verzekerd van een korte remweg en optimale grip. Het speciale rubbermengsel geeft je soepelheid in de winter en stabiliteit in de zomer.

Kleber zomerbanden

Kleber zomerbanden geven je comfort, veiligheid en een korte remweg onder alle omstandigheden. De profielen zijn speciaal ontworpen voor maximaal wegcontact om je extra grip te geven op nat wegdek. De banden gaan lang mee en zorgen ervoor dat jij tot aan het einde van hun levensduur veilig op je bestemming aankomt.

Kleber banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Kleber banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Kleber banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Alle profielen