bridgestone

BRIDGESTONE banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Bridgestone is een wereldleider in duurzame mobiliteit en geavanceerde oplossingen en draagt al 90 jaar veiligheid hoog in het vaandel. Dit zie je terug in het uitgebreide assortiment zomer-, winter- en all seasonbanden. Of je in een sportieve auto rijdt of een stoere SUV, voor elke auto is een geschikte Bridgestone band te vinden. Daarnaast is van veel Bridgestone banden een RunFlat uitvoering verkrijgbaar.

Bridgestone winterbanden

De Bridgestone winterbanden geven u de hele winter vertrouwen en controle. De Blizzak LM005 is een winterband die uitstekende prestaties biedt in zowel regen als sneeuw. Het is een van de best presterende winterbanden in zijn soort wat betreft het remmen op sneeuw, tractie en prestaties bij natte weersomstandigheden en werd in 2020 door de ANWB verkozen is als beste winterband met maar liefst vier sterren.

Bridgestone zomerbanden

Zomerbanden van Bridgestone zorgen voor volledige controle bij nat en droog weer. De Turanza T005 is een zomerband voor bestuurders die zowel op natte als op droge wegen vol zelfvertrouwen en controle willen blijven rijden om hun dag zonder zorgen te kunnen verderzetten. Deze zomerband werd bekroond in meerdere onafhankelijke bandentests, waaronder de zomerbandentest van de ANWB. Heb je een sportieve rijstijl, dan is de nieuwe Potenza Sport misschien wel de band voor jou. De Bridgestone Potenza Sport is een high-performance band voor bestuurders die met vertrouwen het potentieel van hun voertuig ten volle willen benutten en hun reis volledig onder controle willen voortzetten. 

Bridgestone all season banden

De Bridgestone Weather Control banden zijn vierseizoensbanden voor volledige controle in alle seizoenen. De premium band Weather Control A005 EVO biedt het hele jaar door veiligheid, betrouwbaarheid en controle. De Weather Control A005 EVO is ontworpen als vierseizoensband en kan tijdens alle seizoenen alledaagse rijuitdagingen aan zonder in te boeten op levensduur. Deze band is geschikt voor bestuurders die gebruiksgemak willen en het hele jaar door dezelfde bandenset willen gebruiken.

Bridgestone banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Bridgestone banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Bridgestone banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Bridgestone banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Bridgestone banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Bridgestone banden hebben.

Alle profielen