bfgoodrich

BFGOODRICH banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

BFGoodrich produceert al sinds 1870 robuuste, innovatieve banden. Het Amerikaanse merk staat erom bekend dat het elke keer de grenzen van de prestaties van de banden probeert te verleggen. Ook in de racewereld is BFGoodrich een bekende naam. De technologieën vanuit de racewereld worden ook toegepast in de productie van personenwagen- en SUV-banden.

BFGoodrich winterbanden

Winterbanden van BFGoodrich geven je uitstekende grip op natte, maar ook besneeuwde en beijzelde wegen. Het ontwerp van het profiel vermindert aquaplaning. Je profiteert van optimale wegligging en uitstekend remvermogen onder alle omstandigheden. De BFGoodrich Advantage bijvoorbeeld zorgt ervoor dat jij veilig op je bestemming aankomt.

BFGoodrich all season banden

Met all season banden van BFGoodrich ben je altijd voorbereid op alle weersomstandigheden. Je hebt een goede grip op zowel droog als nat wegdek. Het ontwerp van de band geeft je een beter wegcontact, wat resulteert in een korte remweg op droog wegdek. Ook op een besneeuwde ondergrond hoef je geen concessies te doen op het gebied van grip en weglligging.

BFGoodrich zomerbanden

De BFGoodrich zomerband zorgt ervoor dat je tijdens een warme, droge zomer maar ook tijdens een natte zomer veilig de weg op kunt. Het ontwerp van het loopvlak zorgt voor een snelle afvoer van water. Daarnaast zorgt de band ervoor dat je een goede wegbeheersing hebt, zodat je altijd veilig en comfortabel op weg kunt.

Alle profielen