pirelli

PIRELLI banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Bij Pirelli autobanden gaan kwaliteit, emotie en prestaties hand in hand. De Italiaanse autofabrikant behoort tot de 5 grootste bandenmerken ter wereld en is al vele jaren een grote speler op alle bekende racecircuits. Pirelli gaat uit van het standpunt dat autobanden goed en veilig moeten presteren, maar er ook goed uit moeten zien. Pirelli vertaalt dit uitgangspunt in een uniek assortiment autobanden. Met Pirelli autobanden ben je veilig, comfortabel en duurzaam op weg en mag je auto gezien worden.

Pirelli winterbanden

Met Pirelli winterbanden weet je zeker dat je veilig en comfortabel rijdt op nat of besneeuwd wegdek. Onder alle weersomstandigheden behoudt je auto stabiliteit en grip. Voor elk type auto of rijstijl heeft Pirelli een geschikte winterband. Heb je bijvoorbeeld een gezinsauto, dan kan de Pirelli W240 Sotto Zero 2 een goede keuze zijn. Heb je een sportieve rijstijl, dan is de Winter Sotto Zero 3 wellicht de band voor jou.

Pirelli all season banden

All season banden van Pirelli zijn door hun unieke samenstelling geschikt om het hele jaar door op te rijden. Regen, sneeuw of zon, Pirelli banden zoals de Pirelli Cinturato All Season SF 2 brengen je veilig op je bestemming. Daarnaast hebben de banden uitstekende remprestaties en helpen ze je besparen op je brandstofkosten.

Pirelli zomerbanden

Je rijdt normaal gesproken het grootste deel van het jaar op je zomerbanden. De zomerbanden van Pirelli bieden uitstekende grip op zowel droog als nat wegdek. De Pirelli High Performance technologie staat garant voor optimaal contact met de weg, veilige prestaties onder uiteenlopende omstandigheden, stabiliteit en comfort en een goede score in remtesten. Voor elk type voertuig is er wat wils, of je nu in een sportwagen rijdt of een SUV.

Pirelli banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Pirelli banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Pirelli banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Pirelli banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Pirelli banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Pirelli banden hebben.

Alle profielen