Partners van Euromaster

Partners van Euromaster

Euromaster werkt samen met vooraanstaande leveranciers om elk voertuig de juiste service te kunnen geven. Daarnaast zijn wij aangesloten bij diverse (branche)verenigingen zodat jij zeker weet dat jouw auto de beste behandeling krijgt. Op deze pagina vind je informatie over een aantal leveranciers en verenigingen.

Eurol 

Eurol is een toonaangevende, Nederlandse producent van motorolie, transmissieolie, remvloeistof, sprays en koelvloeistof. Wanneer je een onderhoudsbeurt inplant bij Euromaster, voorzien we je auto standaard van Eurol motorolie. Je bent verzekerd van topkwaliteit olie, en daar wordt je auto weer blij van!

Bosch

Bosch is de specialist op het gebied van auto-onderdelen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatieve technologie kenmerken Bosch. Wij monteren Bosch remmen, accu's en ruitenwissers. 

Brezan

Brezan is onze partner voor het leveren van auto-onderdelen. Samen met Brezan hebben we een offertetool ontwikkeld waarin je voor jouw auto eenvoudig een offerte aanvraagt voor  het vervangen van bijvoorbeeld remmen, schokdempers en accu's. 

Vereniging Band en Milieu (BEM)

Voor de recycling van banden heeft Euromaster zich aangesloten bij de vereniging BEM (Band en Milieu). Wanneer je nieuwe banden koopt, betaal je een afvalbeheersbijdrage. Dit is een bijdrage die je betaalt voor de afvoer van je banden, je betaalt deze dus in het voren. Voor elke nieuwe band die op de Nederlandse markt komt, wil de BEM een oude band inzamelen. Zo kunnen we samen de druk op het milieu verminderen.

Branchevereniging VACO

De VACO is de branchevereniging voor de banden- en wielenbranche. Zij behartigen niet alleen de belangen van honderden banden- en wielenbedrijven, maar zorgen er ook voor dat consumenten worden geïnformeerd over het belang van goede banden en bandenservice.

VACO MVO+

Sinds december 2018 is Euromaster door de VACO officieel MVO+ gecertificeerd. Dit houdt in dat wij onze processen hebben ingericht om zo verantwoord mogelijk omgaan met mens, milieu en duurzame winstgevendheid. MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, speelt al langer een belangrijke rol binnen Euromaster. Dit certificaat laat zien dat we voldoen aan de eisen die vanuit de branche worden gesteld.

Tesla

Euromaster is Tesla’s preferred partner voor banden en bandenservices. Om haar klanten de beste bandenservice te kunnen bieden, heeft Tesla - de fabrikant van elektrische auto’s uit Silicon Valley - haar krachten gebundeld met Euromaster, één van de Europese marktleiders op het gebied van banden en bandenservices. We hebben een ruim aanbod winterbanden en zomerbanden geadviseerd door Tesla.

ISO9001:2015 certificatie

Per januari 2019 heeft Euromaster haar ISO9001:2015 certificaat weer verlengd. De ISO9001 is “de internationale norm ter beoordeling van de kwaliteit van het managementsysteem”. Met het certificaat tonen we aan dat we in staat zijn om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en aan de wet- en regelgeving die daarop van toepassing is.

Michelin

Euromaster is 100% dochter van de Michelin Groep. Onze website en garages zijn Michelin gecertificeerd, wat inhoudt dat ze voldoen aan de eisen die door de Michelin Groep hieraan worden gesteld.