Partnerships

Partnership

Naast ruim 90 eigen vestigingen en meer dan 200 mobiele voertuigen werkt Euromaster samen met partners. Als partnervestiging van Euromaster lift je mee op de landelijke afspraken die Euromaster maakt met Leasemaatschappijen over het wisselen van banden van leaseauto’s. Naast de eigen bedrijfsactiviteiten voer je activiteiten uit voor Euromaster onder de naam: Euromaster Lease Service Point. 

Euromaster Lease Service Point

Ben je op zoek naar een ‘shop-in-shop’ Euromaster samenwerking binnen je eigen onderneming, dan is een Euromaster Lease Service Point wellicht wat je zoekt. Een Euromaster Lease Service Point voert de tweejaarlijkse seizoenswissels uit voor de leasemaatschappijen en B2B relaties waar Euromaster een overeenkomst mee heeft. Ook zorg je voor de opslag van de afkomende winter- of zomerbanden. Daarnaast ontvang je leaserijders voor het vervangen van slijtagebanden. 
Het gehele proces wordt volledig gestuurd vanuit het Euromaster Customer Service Center, van afspraak tot de levering van de banden en de facturatie. Aan onze partners vervolgens de taak om de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden tot een succes te brengen.

Voer volgens de Euromaster-werkwijze seizoenswissels en bandenservices uit voor leaseauto’s van aangesloten leasemaatschappijen. De voordelen voor jouw autobedrijf: 

 • Uniek shop-in-shop concept 
 • Kans om nieuwe, lokale klanten aan uw bedrijf te binden 
 • Euromaster ontzorgt: van afspraak tot levering banden en facturatie 
 • Lage instap kosten 
   


Ben jij onze ideale partner? 

 • Je hebt een autobedrijf of dealerschap, of je maakt deel uit van een garageformule 
 • Je hebt voldoende bandenopslag- en werkplaatscapaciteit 
 • Je beschikt over een prettige wachtruimte 
 • Jouw kernwaarden zijn professionaliteit en betrouwbaarheid
   


Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over wat een Euromaster Lease Service Point te bieden heeft? Neem dan contact op met Alphons Engbersen (Manager Partnerships Network) via e-mailadres alphons.engbersen@euromaster.com. Bellen kan ook naar nummer 0570-679790.