dunlop

DUNLOP banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Al meer dan 120 jaar produceert Dunlop autobanden die voldoen aan alle moderne eisen op het gebied van veiligheid, stabiliteit en duurzaamheid. Dunlop kent al meer dan een eeuw succes in de motorsport. Daarom zijn ze als geen ander in staat om racetechnologie te integreren in high performance banden voor de weg. Het kenmerkende asymmetrische profielontwerp verhoogt de prestaties van jouw auto, zowel op rechte stukken als in bochten. Een groot aantal Dunlop banden is tevens als RunFlat verkrijgbaar.

Dunlop winterbanden

Winterbanden van Dunlop geven je auto grip en stabiliteit op besneeuwd en nat wegdek. Dankzij het ontwerp van het loopvlak ben je uitstekend voorbereid op winterse omstandigheden. Dunlop winterbanden bieden optimale remprestaties en een lage rolweerstand, waardoor je zowel veilig als duurzaam rijdt. Met bijvoorbeeld de Dunlop SP Wintersport 4D of de Dunlop SP Wintersport 5 kom je veilig en vertrouwd de winter door, ongeacht de omstandigheden.

Dunlop all season banden

De Dunlop Sport All Season is de krachtige all season band van Dunlop die geschikt is voor alle weersomstandigheden. Je auto heeft een stabiele wegligging en ook in de bochten hoef je je geen zorgen te maken over je stabiliteit op de weg, of je nu op droog, nat of besneeuwd wegdek rijdt. Water en gesmolten sneeuw worden snel afgevoerd, waardoor het risico op aquaplaning minimaal is.

Dunlop zomerbanden

Voor zowel de sportieve als de gezinsauto biedt Dunlop een ruim assortiment zomerbanden. De Dunlop SP Sport Maxx of de Dunlop Sport Maxx serie biedt een maximum grip voor maximaal rijplezier. De Dunlop Sport BluResponse is bestemd voor een breed scala aan auto's en combineert doeltreffend remmen op natte wegen met brandstofbesparing.

Dunlop banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Dunlop banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Dunlop banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Dunlop banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Dunlop banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Dunlop banden hebben.

Alle profielen