Gratis services
           

Gratis services

Bij Euromaster bieden we diverse gratis checks aan. Voor sommige zaken, zoals je airco of remvloeistof, is het verstandig om deze regelmatig te laten controleren. Of misschien weet je niet helemaal zeker of onderhoud of vervanging nodig is. Om het je dan gemakkelijk te maken, voeren wij een aantal checks helemaal gratis uit. Je krijgt een advies op maat. Wanneer er iets gerepareerd of vervangen moet worden, kun je zelf vervolgens de keuze maken om dit bij Euromaster of elders te doen. 

Airco check

Heb je het idee dat je airco muf ruikt of minder koude lucht blaast dan je gewend bent? Dan kan het erop wijzen dat er iets aan de hand is met je airco. Met onze gratis airco check kom je daar eenvoudig en snel achter.

Accu check

Duurt het langer dan normaal voor je auto start? Dan kan het zijn dat er iets aan de hand is met je accu. Bij Euromaster kun je gratis je accu laten checken. Zo voorkom je dat je stil komt te staan met accupech.

Remvloeistof controle

Remvloeistof zorgt ervoor dat je remmen naar behoren werken en is dus cruciaal voor je veiligheid. Weet je niet zeker of je remvloeistof vervangen moet worden? Na onze Remvloeistof controle kunnen wij je dit vertellen. 

Remmen check

Misschien is het niet je remvloeistof die aan vervanging toe is, maar moeten je remmen vervangen worden. Dit kunnen we nakijken met onze gratis Remmencheck. 

Mastercheck

Tijdens onze Mastercheck, die tijdens elke bandenwissel of -vervanging standaard wordt uitgevoerd, controleren we je auto op 9 essentiële punten. Zo weet je waar je aan toe bent.