Airco

Airco onderhoud

Je airco zorgt ervoor dat je het hoofd koel houdt in de zomer. Wat veel mensen niet weten, is dat je airco je in de winter ook heel goed kan helpen. Je airco zorgt in de winter namelijk voor een snelle ontwaseming van je beslagen ramen. Aangezien je airco er gedurende het hele jaar voor kan zorgen dat je comfortabeler in je auto zit, is goed en regelmatig airco onderhoud belangrijk. 

Welk onderhoud heeft mijn airco nodig?

Een goed werkende, fris ruikende airco is schoon en gevuld met voldoende koudemiddel. Heb je problemen met je airco is het van belang om te weten wat er aan de hand is, zodat je het juiste airco onderhoud kunt laten uitvoeren. Komt er een muffe lucht uit je airco, kan dat betekenen dat deze gereinigd moet worden. Blaast je airco minder koude lucht, kan dit een teken zijn dat het koudemiddel bijgevuld moet worden. Heb je last van beiden, kun je de werkzaamheden ook combineren met onze airco combi. Om er zeker van te zijn dat je de juiste werkzaamheden inplant, kun je bij ons een gratis airco check laten doen. 

Airco onderhoud prijs

De kosten van airco onderhoud hangen af van de werkzaamheden die je uit laat voeren. Je kunt je airco bij ons laten reinigen, vullen, of een combinatie van beiden uit laten voeren. Je airco reinigen kost bij ons € 32,50, de kosten voor het bijvullen van je airco zijn afhankelijk van het koudemiddel dat in je aircosysteem moet.