Airco

Airco onderhoud

Je airco zorgt ervoor dat je het hoofd koel houdt in de zomer. Wat veel mensen niet weten, is dat je airco je in de winter ook heel goed kan helpen. Je airco zorgt in de winter namelijk voor een snelle ontwaseming van je beslagen ramen. Aangezien je airco er gedurende het hele jaar voor kan zorgen dat je comfortabeler in je auto zit, is goed en regelmatig airco onderhoud belangrijk. 

Welk onderhoud heeft mijn airco nodig?

Een goed werkende, fris ruikende airco is schoon en gevuld met voldoende koudemiddel. Heb je problemen met je airco is het van belang om te weten wat er aan de hand is, zodat je het juiste airco onderhoud kunt laten uitvoeren. Komt er een muffe lucht uit je airco, kan dat betekenen dat deze gereinigd moet worden. Blaast je airco minder koude lucht, kan dit een teken zijn dat het koudemiddel bijgevuld moet worden. Heb je last van beiden, kun je de werkzaamheden ook combineren met onze airco combi. Om er zeker van te zijn dat je de juiste werkzaamheden inplant, kun je bij ons een gratis airco check laten doen. 

Gratis airco check

Airco reinigen

We reinigen je airco grondig om zo vieze luchtjes, schimmels en bacteriën te verwijderen. Zo krijg je weer schone lucht uit je airco, wat ook nog eens beter is voor je gezondheid. Door regelmatig de airco van je auto te reinigen zal je minder kans hebben op verkoudheid of allergieën.

Airco reinigen

Airco vullen

Heb je het gevoel dat je airco minder koele lucht afgeeft dan normaal? Dan moet waarschijnlijk het koudemiddel van de airco bijgevuld worden. Voordat we beginnen met vullen, checken we het wel voor de zekerheid na of het nodig is. Normaliter neemt het vullen van je airco niet langer dan een half uur tot een uur in beslag.

Airco vullen

Airco combi service

Ben je toe aan een complete onderhoudsbeurt voor de airco in je auto? Met onze airco combi service reinigen we je airco volledig en vullen we het koudemiddel bij. Onze airco combi beurt is geschikt voor als je last hebt van muffe luchtjes die uit de airco komen en als je airco minder koude lucht afgeeft.

Airco combi service

Airco onderhoud prijs

De kosten van airco onderhoud hangen af van de werkzaamheden die je uit laat voeren. Je kunt je airco bij ons laten reinigen, vullen, of een combinatie van beiden uit laten voeren. Een airco check bij Euromaster is gratis. Airco reinigen kost bij ons € 32,50. De kosten voor het bijvullen van je airco zijn afhankelijk van het koudemiddel dat in je aircosysteem moet. We vullen je airco bij met koudemiddel vanaf € 114,50. Een combi beurt is al beschikbaar vanaf 136,50, afhankelijk van je auto.