Bandenopslag

Bandenopslag

Wanneer je je banden weer hebt verwisseld, kun je jouw autobanden opslaan bij Euromaster. In onze banden opslag ben je ervan verzekerd dat je banden onder de beste omstandigheden bewaard worden en verzekerd zijn tegen verlies door diefstal en brand. Daarnaast liggen je banden voor je klaar wanneer je weer komt voor je bandenwissel

Wat kost bandenopslag

De opslag van je banden kost bij ons € 40,- voor 4 banden voor een heel seizoen. De kosten voor het opslaan voor je banden op velgen zijn hetzelfde. Je slaat je banden dus op voor een periode van 6 maanden, met een uitloop naar 9 maanden. Je kunt de opslag van banden direct toevoegen aan je winkelmand wanneer je nieuwe banden koopt. Uiteraard kun je dit ook nog ter plekke in onze garage beslissen.

Banden wisselen

Liggen je banden bij ons in de opslag, dan is het heel eenvoudig om je bandenwissel in te plannen. Je maakt online je afspraak en wij zorgen ervoor dat je banden klaarliggen als je in onze garage komt. Wij houden precies bij welke band waar gemonteerd moet worden om ervoor te zorgen dat jij er zo lang mogelijk plezier van hebt.


Q&A Bandenopslag

Wat zijn de bandenopslag kosten?

De kosten voor het opslaan van de banden bij Euromaster bedragen € 40,- per seizoen. De banden liggen dan in ons magazijn gedurende het zomer- of winterseizoen. In ons magazijn liggen ze onder de beste omstandigheden opgeslagen. Je banden worden nauwkeurig gecodeerd, zodat ze klaarliggen tijdens je volgende wisselafspraak.

Hoe banden opslaan?

Als je banden op wilt slaan, bijvoorbeeld in je schuur of garage, kun je ze het beste plat leggen. Of je banden met of zonder velg opslaat, maakt niet uit. Heb je banden op velg, kun je het beste een velgenstandaard gebruiken om je banden op te bewaren.  

Kan je banden opslaan in de schuur?

Je kunt je banden opslaan in je eigen schuur. Zorg er wel voor dat de omstandigheden in je schuur hiervoor geschikt zijn, dus dat je schuur niet teveel blootstaat aan temperatuurwisselingen, daglicht en vocht. Let er daarnaast op dat je de banden plat neerlegt of, beter nog, op een velgenstandaard.

Kan ik zelf banden opslaan?

Je kunt zelf je banden opslaan. Zorg er wel voor dat de omstandigheden hiervoor geschikt zijn, dus dat de banden niet teveel blootstaan aan temperatuurwisselingen, daglicht en vocht. Op die manier blijven je banden in topconditie en kunnen ze het volgende seizoen weer onder je auto. 

Banden opslaan met of zonder velg?

Of je banden met of zonder velg opslaat, maakt niets uit. Zorg er wel voor dat je de banden altijd plat legt. Sla je de banden op met velg, kun je het beste een velgenstandaard gebruiken waar je de banden op legt.