Euromaster lanceert New Deal offer voor trucks, trailers en bussen

Euromaster lanceert New Deal offer voor trucks, trailers en bussen

Om beter in te kunnen spelen op de stijgende vraag naar duurzame oplossingen, lanceert Euromaster een nieuw truck offer genaamd de New Deal. In deze New Deal worden diverse opties gegeven om klanten te helpen met het verduurzamen van het bandenbeheer van hun wagenpark.

‘Er bestonden al diverse serviceoplossingen die wij onze klanten aan konden bieden. De New Deal bundelt deze verschillende serviceoplossingen in 3 pakketten: MasterStart, MasterCare+ en MasterPremium,’ vertelt René van Maasakkers, Commercieel Directeur bij Euromaster Nederland. ‘Elk voertuig draagt bij aan de winstgevendheid van een organisatie. Met dit nieuwe aanbod kunnen we ervoor zorgen dat deze bijdrage zo groot mogelijk wordt, omdat we bijvoorbeeld door middel van preventieve inspecties stilstand en de bijkomende hoge kosten kunnen voorkomen.’

3 pakketten: voor elk wat wils

Met de 3 opties krijgen klanten de mogelijkheid om zelf hun ideale pakket samen te stellen. ‘Met MasterStart krijgen klanten toegang tot ons volledige product- en serviceaanbod zonder dat ze ergens aan vastzitten. MasterCare+ gaat een stapje verder; hier zorgen we met preventief onderhoud, inspecties, rapportages en handige overzichten dat een klant volledig ontzorgd wordt op het gebied van bandenbeheer. Met MasterPremium profiteren klanten van alle Euromaster services voor een vast maandbedrag per voertuig’, legt Marc Valentijn, Key Accountmanager Truck, uit.

Duurzaam bandenbeheer

Met dit nieuwe serviceaanbod kan Euromaster haar klanten helpen hun bandenbeheer te verduurzamen. Door preventieve inspecties uit te voeren en de banden goed op spanning te houden, kunnen hoge brandstofkosten worden bespaard. Daarnaast kan door het herprofileren van banden veel worden bespaard op het gebied van materiaalkosten. Als we hier dan nog de CO2-reductie bij optellen die gerealiseerd kan worden, dan kan Euromaster haar klanten volledig ondersteunen bij het vergroenen van hun bandenmanagement.

(Pech)service op locatie

Euromaster is door heel Europa te vinden. Als een truck pech krijgt, kan deze waar en wanneer dan ook geholpen worden. Klanten profiteren van het internationale netwerk. Of ze nu in Nederland of in Zuid-Frankrijk met een lekke band staan: de 24/7 pechservice zorgt ervoor dat ze zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunnen. Euromaster Nederland zit door het hele land. Klanten kunnen ervoor kiezen naar de vestiging te komen, maar de Euromaster servicebussen kunnen ook op klantlocatie alle benodigde werkzaamheden uitvoeren.

René van Maasakkers: ‘Met de New Deal kunnen wij al onze klanten een aanbod op maat geven. Het is een mooie eerste stap naar een groenere toekomst!’

Meer weten over de New Deal? Klik hier voor meer informatie!

 

Nieuwe Euromaster Lease Service Points

NIEUWE EUROMASTER LEASE SERVICE POINTS

Euromaster Nederland bouwt door aan haar Lease Service Point-netwerk. Onlangs zijn er drie nieuwe partners aangesloten in Zutphen, Landgraaf en Haarlem. Daarmee komt het totaal aantal Lease Service Points op 31, naast de bijna 100 eigen Euromaster vestigingen. Het concept richt zich op de leaserijder. 

Vanaf 9 november is Renault en Dacia dealer Bochane uit Zutphen gestart. Naast Ede en Lelystad is dit de derde Bochane vestiging die zich bij Euromaster heeft aangesloten. 

In Landgraaf maakt Bandenservice Tom B.V. vanaf 16 november deel uit van het Euromaster Lease Service Point-netwerk. De sterke focus op professionele bandenservice is iets wat zowel Euromaster als Bandenservice Tom kenmerkt.

Op 16 november start ook Steeman Automotive B.V. uit Haarlem als partner van Euromaster. Zij zijn tevens Subaru dealer en werken onder de vlag van James Autoservice. Daarmee zijn zij de vierde James partner die zich bij Euromaster aansluit.

Afgelopen zomer zijn er nog twee Lease Service Point-locaties geopend, en wel in Katwijk en in Elburg. In Katwijk is Citroën- en Peugeot-dealer De Jong’s Autobedrijven toegetreden tot het netwerk. In Elburg is Autobedrijf Lokhorst-Zoet als onafhankelijk autobedrijf partner geworden. Beide maken onderdeel uit van James Autoservice. 

Met deze ontwikkelingen zorgt Euromaster voor een nog bredere landelijke dekking. Alphons Engbersen, manager Partnerships Network: “Wij kijken uit naar een goede en langdurige samenwerking met onze nieuwe partners.” 

Wilt u weten of een Lease Service Point iets voor uw autobedrijf is? Ook als dealer of wanneer u onderdeel bent van een garageformule kunt u partner worden. Neem contact op met Alphons Engbersen manager Partnerships Network via 06 - 14 97 34 63  of alphons.engbersen@euromaster.com. 

Euromaster Raalte bestaat 50 jaar

EUROMASTER RAALTE BESTAAT 50 JAAR

RAALTE – In 1971 richtte Toni Colasurdo in Raalte het Twents Bandencentrum op. Het pand aan de Heesweg heeft door de jaren heen diverse namen op haar gevel gehad. Onder Arie Verweij werd het een trainingscentrum voor service center managers uit de regio, zoals Deventer en Zwolle. Nu, 50 jaar later, ziet Euromaster Raalte Abraham. 



Hans Reimink begon in 1983 bij Twents Bandencentrum. In 2007 werd hij service center manager. In de 38 jaar dat hij in dienst is, is er veel gebeurd. ‘Maar nog steeds ga ik elke dag met plezier naar m’n werk. En dat zal ik ook blijven doen, dat weet ik zeker’, aldus Hans. Een jaar nadat hij begon bij Twents Bandencentrum werd het bedrijf overgenomen door Vulcano. Een Vulcano bus deed in 1987 zelfs dienst als trouwauto van Hans en z’n vrouw Annet. In 1987/1988 werd het pand uitgebreid met een flinke aanbouw en meerdere extra bruggen. Sinds 1991 prijkt de naam Euromaster aan de gevel van het pand. In 2008 is het pand nog uitgebreid met een bandenhotel, zodat er een ruime opslagmogelijkheid is voor alle verschillende banden. In 2016 werd Euromaster Raalte benoemd tot “Beste Garage”. 

Anno 2021 staan Hans en zijn 5-koppige team klaar voor klanten uit Raalte en omstreken. Niet alleen voor banden, maar ook voor services als remmen, airco, uitlijnen, accu’s en olie verversen zijn klanten bij Euromaster Raalte van harte welkom. ‘Veel mensen denken dat we alleen banden doen. Natuurlijk vormen banden een groot onderdeel van onze werkzaamheden, maar we doen nog veel meer. We hopen dat mensen ons ook voor de services weten te vinden’, vertelt Hans.

De hele jubileumweek, van 31 mei tot en met 5 juni, heeft Euromaster Raalte leuke acties voor haar klanten. ‘In deze tijd kunnen we natuurlijk geen groot feest geven, en allerlei dingen doen waar veel mensen op af komen. Toch willen we er wel aandacht aan besteden, voor onszelf maar ook voor onze trouwe klanten. 50 jaar is natuurlijk niets niks’. 
 

De band voor weg en land

DE BAND VOOR WEG EN LAND

In de landbouwsector rijden diverse voertuigen over akkers, weilanden en wegen. Iedere ondergrond vraagt om specifieke eigenschappen van een band. Op de akkers en in het weiland is het belangrijk om de ondergrond zo min mogelijk te beschadigen. Op de weg is een slijtvaste compound essentieel. Euromaster biedt een oplossing: de 24R20.5 band.

De 24R20.5 is voorzien van een uniek profiel dat hem geschikt maakt voor transport en werkzaamheden op het land. De band heeft een grote voetafdruk en zorgt voor beperkte bodemverdichting. Met de afgeronde schouders is hij geschikt om over gras en gazon te rijden. Duurzaamheid is terug te zien in de slijtvaste compound, de lage rolweerstand en de brandstofbesparing die daarmee gerealiseerd wordt. Daarnaast zorgt de band voor een goede tractie, een laaggeluidsniveau en rijcomfort. 

Tolkamp Agri Service heeft onlangs een agro truck door Euromaster laten voorzien van 24R20.5 banden. Peter Tolkamp: “Ik ben ontzettend tevreden over  dit type band. Ik kan mijn vracht onbezorgd over de weg transporteren en deze vracht vervolgens op het land afleveren, zonder dat ik het gras of de akker ernstig beschadig. Grote voordelen voor mij zijn de brandstofbesparing en de langere levensduur. Het advies van Euromaster heeft mij zeker geholpen om de juiste keuze te maken.” Deze band is geschikt voor dit type agro trucks, maar ook voor onder andere silagewagens en grondkarren. 


Coveren

Erik Lohuis, productspecialist Landbouw bij Euromaster: “Ik merkte dat er veel vraag was naar dit type band. En dan vooral naar het coveren van de band. Met dit proces vernieuwen wij het complete loopvlak inclusief het originele profiel. In samenwerking met een bedrijf gespecialiseerd in coveren, is het sinds kort mogelijk om vanuit Euromaster deze service te bieden. Op deze manier realiseren wij een kostenreductie voor de klant doordat we het karkas hergebruiken. Tevens is dit een stukje maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door een oude band opnieuw in te zetten, stoot je 80% minder CO² uit dan wanneer je een nieuwe band zou gebruiken.”