Airco reinigen

Airco reinigen

Je airco in de auto voert via een stelsel van fijne leidingen lucht aan die is afgekoeld door het airco koudemiddel. In de leidingen kunnen zich bacteriën en schimmels vastzetten, zeker bij onregelmatig gebruik van de airco. Dit kan ook gebeuren wanneer je de airco in de winter niet hebt gebruikt. Je kunt last krijgen van onaangename geurtjes en een slechte luchtkwaliteit. Wanneer je merkt dat je airco stinkt, kan dit verholpen worden door je airco te reinigen.

Airco fris

Airco fris is onze reinigingsbeurt voor je airco. We reinigen de verdamper en alle leidingen van je airco grondig, zodat bacteriën en schimmels minder kans krijgen om zich vast te zetten in je airco. Dit is ook nog eens beter voor je gezondheid, omdat je schonere lucht inademt. Door regelmatig de airco te reinigen van je auto verklein je de kans op een verkoudheid of allergie. Wil je je airco ook meteen bij laten vullen? Dat kan met een airco combi service + fris.

Laat je airco regelmatig controleren

Wij raden aan om je airco regelmatig te (laten) controleren. Hoe vaak je de airco van je auto moet reinigen, hangt af van het gebruik. Heb je last van muffe geurtjes, maar weet je niet zeker of een reiniging volstaat? Bij Euromaster kun je terecht voor een gratis airco check. We lopen je airco dan helemaal na, zodat je zeker weet wat je airco nodig heeft en geen werkzaamheden inplant die niet nodig zijn.

Airco reinigen kosten

Wat kost airco reinigen? Bij Euromaster betaal je voor het reinigen van je airco € 34,00. Het reinigen van je airco duurt niet lang, binnen ongeveer een half uurtje ga je weer fris de weg op!