Wintercheck

Wintercheck

Met de wintercheck van Euromaster weet je zeker dat je veilig en goed voorbereid de winter in gaat. Wij controleren je auto op 9 essentiële punten en vullen daar waar nodig je vloeistoffen bij. 

9 controlepunten

Tijdens onze wintercheck wordt je auto op de volgende 9 punten gecontroleerd:

  1. Bandenslijtage
  2. Bandenspanning
  3. Remmen
  4. Ruitenwissers
  5. Accu
  6. Motorolie
  7. Remvloeistof
  8. Koelvloeistof
  9. Ruitensproeiervloeistof

Na de controle krijg je van onze specialisten een advies op maat. Mochten er bepaalde reparaties of vervangingen nodig zijn, dan staat dat in het controlerapport. Ook de eventuele kosten die hierbij komen kijken, worden hierin meegenomen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Stikstof in je autobanden

Als het nodig is, vullen we je koel- en ruitensproeiervloeistof en motorolie bij. Daarnaast worden je autobanden gevuld met stikstof, zodat ze langer op spanning blijven en je een lagere rolweerstand en kortere remweg hebt. Ook je reservewiel wordt gevuld met stikstof, zodat in het geval van een lekke band je reservewiel meteen zijn werk kan doen.

Veilig op wintersport

Als je op wintersport gaat, is het helemaal aan te raden om een wintercheck in te plannen. Zo kom je in het buitenland niet voor onaangename verrassingen te staan, in ieder geval niet wat je auto betreft!