Nieuwe Euromaster vestiging in Nieuwegein

 

Euromaster vestigt zich met ingang van juni 2019 met een nieuw bedrijfspand op Het Klooster in Nieuwegein. Op woensdag 26 september tekende bouwbedrijf Klompenburg Bouw voor de aankoop van een kavel van bijna 2.500 m2. De extra vestiging van Euromaster is bestemd voor banden van zware voertuigen, waaronder vrachtwagens, industriële- en landbouwvoertuigen.

 

Edo Wiggers, Managing Director Euromaster Nederland: “Straks zijn wij op maar liefst vier locaties in Nieuwegein aanwezig. Door de gunstige ligging nabij vele uitvalswegen kunnen onze klanten in de regio Nieuwegein-Utrecht ons goed bereiken en nóg belangrijker: wij hen. Om onnodige stilstand van onze zakelijke klanten te voorkomen, werken wij zoveel mogelijk op locatie met gebruikmaking van onze mobiele servicevoertuigen. Het Euromasterteam gaat werken met hoogwaardige apparatuur en diverse mobiele servicevoertuigen vanuit een schitterende en efficiënt ingedeelde werkomgeving. Een prachtig vooruitzicht!

 

Nieuwe Euromaster vestiging Nieuwegein

 

Logistieke hotspot

De gemeente geeft op Het Klooster nog 16 hectare van de totaal 75 hectare aan kavels uit. Wethouder Ellie Eggengoor van Economische Zaken: “Euromaster is een mooi voorbeeld van hoe we op de ‘kleinere kavels’ met bedrijven, complementair aan logistiek, een complete dienstverlening kunnen realiseren die aansluit bij de logistieke hotspot die bedrijvenpark Het Klooster is. Echt een win-win, voor Euromaster en de grote distributeurs op Het Klooster.

 

Nieuwe Euromaster vestiging Nieuwegein

 

Ga terug