Onze producten en services

Deze Euromaster garage biedt onderstaande producten en services aan:

 • Airco

  Wij adviseren om de airco van je auto om jaarlijks te laten controleren om problemen te voorkomen. Daarnaast kunnen wij het koudemiddel bijvullen en je airco reinigen als dit nodig is.
 • Velgen

  Wij hebben een breed assortiment velgen. Geef je auto een persoonlijke touch met lichtmetalen velgen of ga voor praktisch met een set stalen velgen. Lichtmetalen velgen voeren snel de warmte af en zijn minder zwaar
 • Remmen

  Onze monteurs zijn gespecialiseerd om je remmen in optimale conditie te houden. Ga veilig de weg op en boek een gratis remmencheck online.
 • Accu

  We bieden een ruim assortiment accu’s voor verschillende auto’s. Weet je niet zeker of je accu aan vervanging toe is? Kom dan langs voor een gratis accucheck.
 • Banden

  Voor ieder type voertuig hebben wij een uitgebreid assortiment banden van toonaangevende merken. Je hebt keuze uit top- en budgetmerken en banden geschikt voor verschillende seizoenen. Alle banden zijn online beschikbaar en kunnen gemonteerd worden bij jouw lokale garage of bij jou aan huis
 • Uitlijnen

  Het uitlijnen van je auto is belangrijk en zorgt ervoor dat je auto goed presteert op wegligging

Garage biedt service aan onderstaande type voertuigen

 • Bestelwagen
 • Auto
 • Industrie
 • Truck
 • Landbouw
Euromaster Oss
Wij heten je graag welkom bij onze garage: Euromaster Oss

Garage in Oss
Op zoek naar de beste garage in Oss om je auto in goede conditie te houden? Dan ben je bij Euromaster Oss aan het juiste adres. Ben je te gast in onze garage voor montage van banden of een andere service? Geniet van een lekkere kop koffie en WiFi terwijl je op je auto wacht.

Autobanden in Oss
Rijd veilig en comfortabel duizenden kilometers door heel Nederland. Met onze talloze topmerken autobanden ben je altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zorgt professionele montage en het balanceren van de autobanden voor een goede wegligging en minder verbruik.

In ons assortiment is volop keuze uit zowel zomer- en winterbanden als all season banden van merken zoals Michelin, Continental en Vredestein. Ben je op zoek naar meer betaalbare budgetbanden, dan kun je bij Euromaster Oss terecht voor merken zoals Hifly, Maxxis en Aplus.

Airco service in Oss
Wil jij niet rijden in een warme en klamme auto of van die muffe geur uit de airconditioning af? Voorkom onaangename bacteriën en schimmels door tijdig onderhoud en boek een servicebeurt voor de auto airco bij Euromaster Oss.

Uitlijnen in Oss
De wielen van je auto staan onder een bepaalde hoek onder je auto. Hierin kunnen afwijkingen ontstaan door bijvoorbeeld een stoeprand te raken of door een gat in de weg te rijden. Een verkeerde uitlijning zorgt voor onregelmatige slijtage van je banden, slijtage van mechanische onderdelen en een hoger brandstofverbruik. Door je auto uit te lijnen corrigeren we de afwijking en zorgen we ervoor dat jij weer veilig en comfortabel de weg op kunt.

Klantbeoordelingen