Garage biedt service aan onderstaande type voertuigen

 • Bestelwagen
 • Auto

Onze producten en services

Deze Euromaster garage biedt onderstaande producten en services aan:

 • Banden

  Meer dan 13.000 verschillende banden beschikbaar en bandenservices van topkwaliteit.

 • Velgen

  Op zoek naar lichtmetalen of stalen velgen? Wij hebben een breed assortiment velgen.

 • Accu

  Nieuwe accu nodig? Voor elke auto bieden we de juiste accu aan. Een accucheck is altijd gratis.

 • Uitlijnen

  Het uitlijnen zorgt ervoor dat je auto goed presteert op wegligging.

 • Remmen

  Onze monteurs zijn gespecialiseerd om je remmen in optimale conditie te houden.

 • Airco

  Airco laten controleren, vullen en/of reinigen? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Euromaster Groningen
Wij heten je graag welkom bij onze garage: Euromaster Groningen

Garage in Groningen
Op zoek naar de beste garage in Groningen om je auto in goede conditie te houden? Dan ben je bij Euromaster Groningen aan het juiste adres. Ben je te gast in onze garage voor montage van banden of een andere service? Geniet van een lekkere kop koffie en WiFi terwijl je op je auto wacht.

Autobanden in Groningen
Rijd veilig en comfortabel duizenden kilometers door heel Nederland. Met onze talloze topmerken autobanden ben je altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit. Daarnaast zorgt professionele montage en het balanceren van de autobanden voor een goede wegligging en minder verbruik.
In ons assortiment is volop keuze uit zowel zomer- en winterbanden als all season banden van merken zoals Michelin, Continental en Vredestein. Ben je op zoek naar meer betaalbare budgetbanden, dan kun je bij Euromaster Groningen terecht voor merken zoals Hifly, Maxxis en Aplus.

Airco service in Groningen
Wil jij niet rijden in een warme en klamme auto of van die muffe geur uit de airconditioning af? Voorkom onaangename bacteriën en schimmels door tijdig onderhoud en boek een servicebeurt voor de auto airco bij Euromaster Groningen.

Uitlijnen in Groningen
De wielen van je auto staan onder een bepaalde hoek onder je auto. Hierin kunnen afwijkingen ontstaan door bijvoorbeeld een stoeprand te raken of door een gat in de weg te rijden. Een verkeerde uitlijning zorgt voor onregelmatige slijtage van je banden, slijtage van mechanische onderdelen en een hoger brandstofverbruik. Door je auto uit te lijnen corrigeren we de afwijking en zorgen we ervoor dat jij weer veilig en comfortabel de weg op kunt.