Bandenmerken Uniroyal
Bandenmerken Uniroyal

Welke bandenmaat zoek je?

Welke bandenmaat zoek je?

* Verplicht veld

  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld

Uniroyal banden

Met Uniroyal autobanden weet je zeker dat je goed voorbereid bent op de Nederlandse weersomstandigheden. De Amerikaanse fabrikant bracht in 1969 namelijk een speciale regenband op de markt. Dankzij de innovatieve technologie wordt regenwater extra snel afgevoerd als je rijdt op nat wegdek, wat ervoor zorgt dat jij extra veilig en comfortabel rijdt.

Uniroyal winterbanden

Winterbanden van Uniroyal zijn verkrijgbaar voor elk type auto en rijstijl. Dankzij het ontwerp van de band ben je verzekerd van goede grip en optimaal remgedrag, ook op besneeuwde of beijzelde grond. Rijd je bijvoorbeeld in een SUV of een compacte auto, dan is de Uniroyal MS Plus 77 wellicht een goede keuze. Ook deze band is voorzien van innovatieve groeven om water snel af te voeren.

Uniroyal all season banden

Uniroyal All Season Expert 2 is de all season band die Uniroyal aanbiedt. Deze band biedt je optimale veiligheid en optimaal rijcomfort, ongeacht de weersomstandigheden. In bochten profiteer je van zeer precieze handling. 

Uniroyal zomerbanden

Met zomerbanden van Uniroyal ben je voorbereid op alle weersomstandigheden waar we in Nederland in de zomer mee te maken kunnen krijgen. In de regen wordt het water snel afgevoerd, waardoor het risico op aquaplaning geminimaliseerd wordt en je het contact met de weg behoudt. Op droog wegdek profiteer je van een stabiele wegligging. Heb je een sportieve rijstijl kun je bijvoorbeeld met de Uniroyal Rainsport 3 rekenen op ultiem rijcomfort.

Uniroyal banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Uniroyal banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Uniroyal banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.