euromaster-partnership-1280
euromaster-partnership-792

Partnership

Naast ruim 90 eigen vestigingen en meer dan 200 mobiele voertuigen werkt Euromaster samen met partners. Als partnervestiging van Euromaster lift je mee op de landelijke afspraken die Euromaster maakt met Leasemaatschappijen over het wisselen van banden van leaseauto’s. Naast de eigen bedrijfsactiviteiten voer je activiteiten uit voor Euromaster onder de naam: Euromaster Lease Service Point. 

Euromaster Lease Service Point

Ben je op zoek naar een ‘shop-in-shop’ Euromaster samenwerking binnen je eigen onderneming, dan is een Euromaster Lease Service Point wellicht wat je zoekt. Een Euromaster Lease Service Point voert de tweejaarlijkse seizoenswissels uit voor de leasemaatschappijen en B2B relaties waar Euromaster een overeenkomst mee heeft. Ook zorg je voor de opslag van de afkomende winter- of zomerbanden. Daarnaast ontvang je leaserijders voor het vervangen van slijtagebanden. 
Het gehele proces wordt volledig gestuurd vanuit het Euromaster Customer Service Center, van afspraak tot de levering van de banden en de facturatie. Aan onze partners vervolgens de taak om de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden tot een succes te brengen.

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over wat een Euromaster Lease Service Point te bieden heeft? Neem dan contact op met Dick de Goey (Manager Partnerships Network) via e-mailadres dick.de.goey@euromaster.com of Gerard Gerritsen (Operationeel Manager Partnerships Network) via e-mailadres gerard.gerritsen@euromaster.com. Bellen kan ook naar nummer 0570-679790.