Mastercheck
Mastercheck

Mastercheck

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je auto raden wij aan om je auto regelmatig te laten controleren op een aantal essentiële punten. Natuurlijk is het van belang je auto ook voor een grote of kleine beurt naar de garage te brengen wanneer dat nodig is. Om er zeker van te zijn dat tijdens een beurt of je APK geen onverwachte mankementen aan het licht komen, raden wij aan om één of twee keer per jaar langs te komen voor een gratis Mastercheck. Wij voeren standaard een Mastercheck uit wanneer je (nieuwe) banden laat monteren.

Wij controleren je auto op een aantal essentiële punten en geven je hierbij een advies op maat. Niet alleen je banden worden uitvoerig gecheckt, wij lopen je hele auto nauwkeurig na. Wij checken je auto op de volgende 12 punten:

 1. Bandenslijtage
 2. Bandenspanning
 3. Verlichting
 4. Remmen
 5. Schokdempers
 6. Uitlaat
 7. Ruitenwissers
 8. Accu
 9. Motorolie
 10. Remvloeistof
 11. Koelvloeistof
 12. Ruitensproeiervloeistof


Wanneer er iets niet in orde is met je auto kunnen wij dit uiteraard voor je oplossen. Dit gebeurt altijd in overleg, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat de kosten voor eventuele reparaties zijn. Met ruim 100 garages zit er altijd een Euromaster garage bij jou in de buurt, dus kom eens langs voor een gratis Mastercheck!