• Home
  • Neem contact op
Neem contact op
Neem contact op

Neem contact op

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van acties, nieuws en meer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. We zullen je gegevens vertrouwelijk behandelen en uitschrijving is altijd mogelijk. Dit kan door te klikken op “afmelden” onderaan de nieuwsbrief.

Werken bij Euromaster

Bekijk onze actuele vacatures. Vind je geen passende vacature? Dan kun je ook een open sollicitatie sturen via dezelfde link.

Persvragen

Voor persvragen kunt u contact opnemen met het Customer Service Center in Deventer via tel. 0570 - 67 97 90.

 

Particuliere klanten

Producten en services

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en diensten. Neem dan contact op met een garage bij jou in de buurt.

Aanbod

Bekijk ons aanbod in de Webwinkel. Wil je liever persoonlijk contact, bel of mail dan naar onze Webwinkel afdeling op telefoonnummer 0570 - 67 97 70 of via 'gen.nl.webwinkel@euromaster.com' of neem contact op met een garage bij jou in de buurt.

Klachten

Euromaster doet er alles aan om je snel en veilig weer op weg te helpen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Je kunt jouw klacht bij ons indienen door middel van dit formulier. Wij streven ernaar je binnen vijf werkdagen een antwoord op jouw vraag te geven. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan houden we je op de hoogte van de voortgang.

Algemene vragen/opmerkingen

Heb je een algemene vraag of opmerking? Geef dit aan ons door via dit contactformulier of bel ons op 0570 - 67 97 90.

 

Leaseauto berijders

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een bandenwissel? Dit gaat eenvoudig online via onze afsprakenplanner. Heeft u vragen over uw afspraak of wilt u uw afspraak wijzigen? Bel ons dan op 088 - 006 56 00.

Klachten

Euromaster doet er alles aan om je snel en veilig weer onderweg te helpen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Je kunt jouw klacht bij ons indienen door middel van dit formulier. Wij streven ernaar je binnen vijf werkdagen een antwoord op jouw vraag te geven. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan houden we je op de hoogte van de voortgang.

Algemene vragen/opmerkingen

Heb je een algemene vraag of opmerking? Geef dit aan ons door via dit contactformulier of bel ons op 0570 - 67 97 90.

 

Zakelijke klanten

24-uurs Pechservice

In geval van pech, nationaal en internationaal, kunt u contact opnemen met ons pechservice team via telefoonnummer +31(0)570 - 62 07 15. U wordt te woord gestaan door een Nederlands sprekende medewerker, die ervoor zal zorgen dat u zo snel mogelijk weer verder kunt. Om u in geval van pech snel te kunnen helpen is onderstaande informatie van groot belang:

1. Exacte locatie van uw voertuig

2. Correcte bandenmaat en merk van de band

3. Merk van uw voertuig en uw kenteken

4. Is het voertuig eigendom of in bezit van een verhuurmaatschappij


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuws en meer? Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief. We zullen uw gegevens vertrouwelijk behandelen en uitschrijving is mogelijk wanneer u dat wenst. Dit kan door middel van een e-mail via 'info@nl.euromaster.com'

Vestigingen

Kom direct in contact met één van onze vakmensen en vind een garage bij u in de buurt

Accountmanagers

Wilt u liever rechtstreeks contact met één van onze accountmanagers? Onze accountmanagers truck, personen & bestelwagens, landbouw en industrie/grondverzet staan u graag te woord.  

Klachten

Euromaster doet er alles aan om u snel en veilig weer op weg te helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. U kunt uw klacht bij ons indienen door middel van dit formulier. Wij streven ernaar je binnen vijf werkdagen een antwoord op jouw vraag te geven. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan houden we je op de hoogte van de voortgang.

Algemene vragen/opmerkingen

Heeft u een algemene vraag of opmerking? Geef dit aan ons door via dit contactformulier of bel ons op 0570 - 67 97 90.

Euromaster Partnershipsformule

Euromaster breidt haar vestigingsnetwerk uit voor service aan voertuigen tot 3.500 kg op een aantal plaatsen in Nederland. Bent u ondernemer en wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen Euromaster Partnerships, neemt u dan contact op met Alphons Engbersen (Manager Partnerships Network) via email alphons.engbersen@euromaster.com.