Euromaster als onderhoudspartner

Je wilt natuurlijk ook graag zorgeloos blijven rijden in een goed onderhouden auto. Dan kun je wel een partner gebruiken die het onderhoud van je auto op zich neemt. Die partner is Euromaster. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel zakelijke als privé lease zijn wij dé partij voor het onderhoud van jouw auto en banden. 

Onderhoud volgens het boekje

Geen automerk is ons onbekend en het onderhoud van jouw auto wordt gekoppeld aan de fabrieksspecificaties van de verschillende merken. Bij een onderhoudsbeurt of afspraak wordt tevens altijd een Mastercheck uitgevoerd, waarbij je auto gratis wordt gecontroleerd op 12 belangrijke punten.

Contracten met leasemaatschappijen

Wij zijn de grootste Europese speler in het onderhouden van leaseauto’s en hebben met zowel internationale als nationale leasemaatschappijen contracten. Onze service-experts weten daarom ook precies wat er binnen je private lease contract valt. We zijn er trots op dat wij een zeer hoge klanttevredenheid hebben. Bij Euromaster profiteer je namelijk van een groot gebruiksgemak en weet je altijd waar je aan toe bent. Zo kun je bij ons direct online een afspraak inplannen.

Wil je ook profiteren van het beste onderhoud zonder dat je er omkijken naar hebt? Neem contact met ons of je leasemaatschappij op, of plan direct een afspraak in!