Bandenopslag
Bandenopslag

Bandenopslag

Wanneer je je banden weer hebt verwisseld, kun je jouw autobanden opslaan bij Euromaster. In onze banden opslag ben je ervan verzekerd dat je banden onder de beste omstandigheden bewaard worden en verzekerd zijn tegen verlies door diefstal en brand. Daarnaast liggen je banden voor je klaar wanneer je weer komt voor je bandenwissel

Wat kost bandenopslag

De opslag van je banden kost bij ons € 38,- voor 4 banden voor een heel seizoen. De kosten voor het opslaan voor je banden op velgen zijn hetzelfde. Je slaat je banden dus op voor een periode van 6 maanden, met een uitloop naar 9 maanden. Je kunt de opslag van banden direct toevoegen aan je winkelmand wanneer je nieuwe banden koopt. Uiteraard kun je dit ook nog ter plekke in onze garage beslissen.

Banden wisselen

Liggen je banden bij ons in de opslag, dan is het heel eenvoudig om je bandenwissel in te plannen. Je maakt online je afspraak en wij zorgen ervoor dat je banden klaarliggen als je in onze garage komt. Wij houden precies bij welke band waar gemonteerd moet worden om ervoor te zorgen dat jij er zo lang mogelijk plezier van hebt.