Bandenmerken Tigar
Bandenmerken Tigar

Welke bandenmaat zoek je?

Welke bandenmaat zoek je?

* Verplicht veld

  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld

Tigar banden

Tigar autobanden worden geproduceerd in Europa en zijn specifiek ontworpen voor de Europese wegen en weersomstandigheden. Het is één van de best verkopende merken in hoge kwaliteit budgetbanden. Tigar banden staan voor veiligheid, betrouwbaarheid, en waar voor je geld. Tigars state-of-the-art technologie geeft je grip en stabiliteit bij natte en droge omstandigheden, zodat je verzekerd bent van een comfortabele rit.

Tigar winterbanden

Tigar Winter 1 is een winterband met een goede prijs-kwaliteitverhouding voor een breed assortiment aan voertuigen. De band wordt gekenmerkt door uitstekende prestaties en veiligheid onder winterse omstandigheden dankzij het loopvlakprofiel en de unieke rubbersamenstelling. Op nat of besneeuwd wegdek, maar ook op droog wegdek, profiteer je van optimale grip en een goede wegligging.

 

Tigar zomerbanden

Met Tigar zomerbanden ben je verzekerd van goede grip, optimale controle en een stabiele wegligging bij zowel lage als hoge snelheden. De Tigar High Performance biedt een verbeterde brandstofefficiëntie en kilometerrendement, wat de band een goede keus maakt voor personenwagens. 

Tigar banden kopen

Bij Euromaster koop je eenvoudig je nieuwe Tigar banden online. Je vult je bandenmaat in en ziet direct welke Tigar banden wij aanbieden voor jouw auto. Ben je toch op zoek naar advies, dan kun je altijd terecht in een van onze garages bij jou in de buurt.

Tigar banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Tigar banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Tigar banden hebben.