Zomerbanden wisselen
Zomerbanden wisselen

Zomerbanden wisselen

De dagen worden weer langer en het kwik stijgt weer: het voorjaar staat weer voor de deur! Dit betekent dat je zomerbanden weer aan de slag mogen en de winterbanden hun zomerslaap mogen gaan houden. Bij hogere temperaturen slijten je winterbanden sneller en rijd je veiliger en zuiniger op je zomerbanden. Wacht dus niet te lang, en laat snel je banden wisselen!

Bandenwissel Lease

Met je leaseauto ben je meestal veel op pad. Daarom is het van groot belang dat je op de juiste banden rijdt. Wil je een bandenwissel inplannen voor jouw leaseauto? Plan eenvoudig online een afspraak voor jouw bandenwissel.

Bandenwissel Particulier

Ook wanneer je met je eigen auto naar je werk gaat of de dagelijkse boodschappen moet doen, is het beter om op zomerbanden te rijden. Plan eenvoudig online een afspraak voor jouw bandenwissel.

Zomerbanden kopen

Wil je jouw winterbanden verwisselen voor zomerbanden, maar heb je nog geen zomerbanden? Of zijn je zomerbanden aan vervanging toe? In onze Webwinkel koop je eenvoudig jouw zomerbanden en plan je direct een afspraak voor montage.