Euromaster uitleg 1280
Euromaster uitleg 792

Veelgestelde vragen

Je auto is iets waar je zuinig op bent. Je wilt dan natuurlijk altijd het beste onderhoud en de beste banden voor jouw auto. Alleen kan het soms lastig zijn om te bepalen wat het beste is voor jouw auto. Je ziet door de spreekwoordelijke bomen het bos misschien niet meer. Wij zijn er om jou verder te helpen, dus hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan ben je van harte welkom bij jouw Euromaster garage.

Wat is mijn bandenmaat?

Banden online kopen is natuurlijk heel handig. Je klikt op een band, je plant een afspraak in de agenda van een vestiging naar keuze en je krijgt een bevestiging in je mail. Voordat je nieuwe banden bestelt, is het goed om te checken wat de juiste bandenmaat is voor jouw auto. Zo weet je zeker dat je een juiste bestelling doet en dat je afspraak door kan gaan op de door jou gekozen dag en het door jou gekozen tijdstip.

Wat is de beste band?

Er is niet één beste band. Wat voor jou de beste band is, is voor een ander misschien helemaal geen goede keuze. Je keus voor een bepaalde band hangt af van verschillende factoren, zoals het seizoen, je bandenmaat en hoeveel kilometers je rijdt op jaarbasis. Om je toch een beetje te helpen met het maken van de juiste keuze, zijn er verschillende bandentests beschikbaar. Elk jaar worden zomer-, winter- en all season banden uitvoerig getest door bijvoorbeeld de ANWB.