SVDM oktober Accu 10% korting
SVDM oktober Accu 10% korting

Service van de Maand: 10% korting op accu’s

Je merkt het vast wel: het wordt ’s avonds eerder donker en ’s ochtends is het later licht. Dit kan zorgen voor de nodige opstartproblemen. Bij Euromaster zorgen we ervoor dat je vol energie het najaar in gaat: in de hele maand december krijg je ook nog 10% korting op je nieuwe accu! 

Je accu zorgt ervoor dat de motor van je auto kan starten. Daarnaast krijgen verschillende andere onderdelen stroom van je accu. Het is dus van belang dat jouw accu goed werkt. Merk je dat je auto niet meer zo soepel start? Kom langs voor een gratis accucheck bij jouw Euromaster garage en wij vertellen je of je accu aan vervanging toe is!

Via onze offertetool krijg je aan de hand van je kenteken eenvoudig een prijsopgave voor jouw auto, behalve wanneer het om een start/stop accu gaat. Hiervoor kun je gelijk contact opnemen met een Euromaster garage. Voor de overige accu's plan je gelijk een afspraak wanneer het jou uitkomt. Wil je liever eerst persoonlijk advies? Onze specialisten staan voor je klaar in jouw Euromaster garage.

Coronavirus
Al onze garages zijn geopend en houden zich aan RIVM richtlijnen rondom het coronavirus. Bekijk hoe we dat doen op deze pagina. Bij Euromaster ben je in goede handen.

Actievoorwaarden
•    De actie geldt van 1 t/m 31 december 2020.
•    10% korting geldt alleen op de prijs van de accu, niet op de montage.
•    Plan online tot 3 maanden vooruit.
•    De korting wordt automatisch verrekend in de winkelmand.  
•    De actie geldt voor personen- en bestelwagens tot 3.500 kg.
•    Niet geldig op reeds ingeplande afspraken.