Euromaster en Michelin een gouden combinatie
Euromaster en Michelin een gouden combinatie

Welke bandenmaat zoek je?

Welke bandenmaat zoek je?

* Verplicht veld

  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld
  • * Verplicht veld

Euromaster en Michelin: een gouden combinatie

Euromaster en Michelin zijn al jaren een gouden combinatie. Het leveren van de beste prestaties staat bij ons én bij Michelin centraal. Samen streven we naar veiligheid, duurzaamheid en rijcomfort.  

Doorrijden tot 1.6 mm

Michelin innoveert continu. De Michelin Primacy 4, CrossClimate+ en Alpin 6 zijn voorzien van de evergrip technologie. Dit betekent dat deze banden hun eigenschappen behouden tot aan de wettelijk toegestane minimale profieldiepte van 1.6 mm. Je kunt dus langer doorrijden op dezelfde band. Banden slijten, maar de veiligheid wordt niet minder! 

Welke Michelin band past bij jou?

Benieuwd welke Michelin band nu eigenlijk het beste bij jou, je auto en je rijstijl past? Onze bandenexperts weten hier alles van en adviseren je graag! Wij hebben een breed assortiment Michelin zomer-, winter- en all season banden. 

Wij zijn gewoon open!

Neem voor persoonlijk advies contact op met een Euromaster garage bij jou in de buurt. Ook als je twijfelt over de kwaliteit van je huidige autobanden. Wij staan voor je klaar! Weet je al precies welke band je nodig hebt? Dan koop je jouw Michelin banden direct in onze webwinkel via de bandenzoeker en plan je gelijk een afspraak tot 3 maanden vooruit.    

Tip

In maart ontvang je 50% korting op de basismontage (ter waarde van €13,50 per band) bij aankoop van Michelin, Goodyear en Pirelli!

Coronavirus
Al onze garages zijn geopend en houden zich aan RIVM richtlijnen rondom het coronavirus. Bekijk hoe we dat doen op deze pagina. Bij Euromaster ben je in goede handen.