Leasecontracten
Leasecontracten

Leasecontracten

Bij Euromaster kunnen we je helpen ongeacht je contractvorm. De meest bekende contractvormen zijn Full Operational Lease, Financial Lease en Private Lease. Bij Full Operational Lease blijft de auto eigendom van de leasemaatschappij. Bij Financial Lease ben je de economische eigenaar van de auto. Private Lease is vaak een mix van beide: het lijkt op Financial Lease omdat je als privépersoon een contract aangaat, maar wat betreft de kosten is het vaak een Full Operational Lease contract. Welk contract je ook hebt, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Full Operational Lease

De naam zegt het al; bij Full Operational Lease zit alles in je contract inbegrepen: banden, onderhoud en schade. Meestal zijn het de zakenauto’s die deze contracten hebben. Het bedrijf zorgt ervoor dat een medewerker mobiel is tegen een vast maandtarief. Het contract heeft meestal een looptijd van 4 jaar op basis van 140.000 kilometer. Wij kunnen alle werkzaamheden, behalve het repareren van schade, voor je uitvoeren na akkoord van de leasemaatschappij. Jij maakt de afspraak, wij regelen de rest, van uitvoer tot facturatie.

Financial Lease

Bij een Financial Lease contract wordt je auto vaak gefinancierd door een bank, dealer of leasemaatschappij. Maandelijks betaal je een vast bedrag voor aflossing en rente. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het de banden, verzekering, brandstof en het onderhoud. Ook in dit geval ben je voor banden en onderhoud bij Euromaster aan het juiste adres. Wij zijn altijd in de buurt en kunnen je tegen aantrekkelijke tarieven snel weer op weg helpen.

Private Lease

Met Private Lease profiteer je van het rijden in een gloednieuwe auto zonder de bijbehorende rompslomp. Tegen een vast bedrag per maand word je volledig ontzorgd op het gebied van banden en onderhoud. Voor het jaarlijkse onderhoud en je (nieuwe) banden maak je bij Euromaster eenvoudig een afspraak, wij voeren dit voor vrijwel alle leasemaatschappijen uit.