Winterbanden wisselen
Winterbanden wisselen

Winterbanden wisselen

Na een lange, warme zomer moeten we er toch echt aan geloven: de temperaturen gaan weer omlaag, dus het wordt weer tijd om je winterbanden van stal te halen en onder jouw auto te monteren. Zodra de temperatuur onder de 7°C duikt, rijd je namelijk veiliger op winterbanden. Daarnaast zijn winterbanden niet alleen veiliger tijdens sneeuw of ijzel; ook wanneer het regent of er veel blad op de weg ligt, heb je met winterbanden meer grip. Wacht dus niet te lang, en laat snel je banden wisselen!

Bandenwissel Lease

Met je leaseauto ben je meestal veel op pad. Daarom is het van groot belang dat je op de juiste banden rijdt. Wil je een bandenwissel inplannen voor jouw leaseauto? Plan eenvoudig online een afspraak voor jouw bandenwissel.

Bandenwissel Particulier

Ook wanneer je met je eigen auto naar je werk gaat of de dagelijkse boodschappen moet doen, is het veiliger om op winterbanden te rijden. Plan eenvoudig online een afspraak voor jouw bandenwissel.

Winterbanden kopen

Wil je jouw zomerbanden verwisselen voor winterbanden, maar heb je nog geen winterbanden? In onze webwinkel koop je eenvoudig je winterbanden en plan je direct een afspraak voor montage.