toyo

TOYO banden

Welke bandenmaat zoek je?

205
/
55
R16
Waar vind ik mijn bandenmaat? - * Verplicht veld

Toyo Tires, afkomstig uit Japan, richt zicht op de ontwikkelingen en productie van hoogwaardige, high performance banden. Toyo Tires biedt een breed scala aan personenwagen en 4x4 banden voor zowel de zomer als de winter. Comfort, prestaties en duurzaamheid zijn de pijlers van Toyo Tires. 

Toyo winterbanden

Met de winterbanden van Toyo Tires heb je grip op droog, nat en glad wegdek. De Toyo Snowprox S954 is dé band als je op zoek bent naar een high performance band voor high performance auto. De band kenmerkt zich door perfecte remprestaties op nat en droog wegdek en een goede grip bij sneeuw en ijs. Rijd je in een stads- of gezinsauto? Dan is de Toyo Snowprox S944 een goede keuze door de stabiliteit en grip die deze band heeft bij winterse omstandigheden. 

Toyo all season banden

Wil je het hele jaar door verzekerd zijn van comfort en veiligheid? Kies dan voor de all season banden van Toyo Tires. Met de Toyo Celsius is een bandenwissel onnodig, want goede prestaties bij koude en warme temperaturen zijn gegarandeerd. De Toyo Celsius is een verstandige keuze.

Toyo zomerbanden

Ook in de zomer kun je gerust rijden op een set zomerbanden van Toyo Tires. Neem bijvoorbeeld de NanoEnergy 3, een band die staat voor duurzaamheid én veiligheid. De NanoEnergy is vooral geschikt voor stadsauto’s en andere compacte voertuigen. Ben je een sportieve rijder? Kies dan voor een Toyo Proxes Sport of een Proxes TR1. Met deze Ultra High Performance-band is rijprecisie en goede grip ook bij hoge snelheden gegarandeerd. Door de snelle waterafvoer is de kans op aquaplanning klein en blijven de remprestaties optimaal. 

Toyo banden actie

Wij hebben regelmatig mooie acties met Toyo banden. Op onze actiepagina kun je al onze lopende aanbiedingen vinden en zie je in een oogopslag of wij momenteel een aanbieding op Toyo banden hebben.

Alle profielen