Grenlander 

Grenlander banden worden geproduceerd in China en zijn ontworpen voor de Amerikaanse markt. Het veelzijdige merk biedt een ruim assortiment banden. Of u nu lange, internationale ritten maakt of alleen regionaal transport verzorgt, voor elk type vervoer is een geschikte Grenlander vrachtwagenband te vinden.

Eigenschappen van Grenlander banden

Grenlander banden bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een goede prijs krijgt u banden die lang meegaan en die u in alle omstandigheden veilig op uw bestemming brengen. Zowel on als off road heeft u een uitstekende grip en precieze handling. 

Grenlander banden voor elk transport

Elk type transport is anders en stelt andere eisen aan uw banden. Door hier rekening mee te houden in het design van de banden, zorgt Grenlander ervoor dat u het maximale uit uw banden kunt halen. Combineert u dit met het juiste onderhoud bent u verzekerd van optimaal rendement. 

Euromaster als bandenpartner

Wij kunnen u helpen om het maximale uit uw banden te halen. Wij bieden diverse oplossingen waarmee u zich geen zorgen hoeft te maken over de staat van uw banden en u dus gewoon uw werk kunt blijven doen. Met bijvoorbeeld MasterCARE heeft u online realtime inzicht in de conditie van uw banden en kunt u eventuele problemen op tijd signaleren en hierop inspelen. Wilt u weten wat Euromaster voor u kan betekenen? Neem contact op met uw accountteam .