Barkley

Prijs-kwaliteitverhouding is vooral de laatste jaren steeds belangrijker geworden in de bandensector. Barkley staat bekend als een goede band voor een zeer interessante prijs. Met een jaarlijkse productie van ongeveer 40 miljoen banden behoort Barkley in Azië tot de top 5 van bandenproducenten.

Eigenschappen van Barkley banden

Met een compleet aanbod speelt Barkley in op de vraag van de markt. Hierdoor weet u dat u waar krijgt voor uw geld. Met de uitgebreide range maten en profielen voldoen de banden aan de wensen en eisen van de Europese markt. De banden kenmerken zich door veel tractie, stabiliteit, goede kwaliteit en een profiel met een groot zelfreinigend vermogen. 

Innovatief aanbod

Barkley stelt zich tot doel zijn banden steeds door te ontwikkelen voor de Europese markt. Innovatie staat hoog in het vaandel en verschillende banden worden langdurig getest door klanten. Hierdoor is Barkley in staat continu te innoveren en de nieuwste technologieën toe te passen. Het huidige aanbod zal de komende jaren steeds verder uitgebreid worden om de klant nog beter tegemoet te komen.

Barkley banden bij Euromaster

Barkley truckbanden kunnen snel geleverd worden. Wilt u profiteren van het aanbod van Barkley? Of bent u benieuwd hoe u nog meer uit uw banden kunt halen? Neem contact op met uw accountteam en wij voorzien u graag van advies.