Zekerheid in mobiliteit en kosten
Zekerheid in mobiliteit en kosten

Zekerheid in Mobiliteit en Kosten

Met Zekerheid in Mobiliteit en Kosten weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. Zoals de naam al aangeeft, profiteert u van gegarandeerde mobiliteit tegen een vast bedrag per kenteken per week. U komt dus nooit voor verrassingen achteraf te staan en loopt nooit tegen het probleem van onverwacht hoge kosten aan.

Vaste prijsafspraken

Onze jarenlange ervaring in de markt stelt ons in staat een marktconform servicetarief vast te stellen, waarbij u elke week een vast bedrag betaalt. Mochten er onverhoopt toch extra werkzaamheden nodig zijn, zal dit altijd eerst met u afgestemd worden en wordt u tijdig op de hoogte gesteld. U weet dus precies wat de kosten zijn van uw contract en, misschien nog wel belangrijker, hoeveel u precies kunt besparen.

Voordelen van Zekerheid in Mobiliteit en Kosten

Met Zekerheid in Mobiliteit en Kosten krijgt u een vast aanbod tegen scherpe prijzen. Daarnaast biedt deze dienst u de volgende voordelen:

• Zekerheid in servicekosten, zonder verrassingen achteraf
• Vaste prijsafspraken voor een vastgestelde periode van 1 of 2 jaar
• Overzichtelijke maandfacturen van uitgevoerde werkzaamheden


Serviceactiviteiten

Bij Zekerheid in Mobiliteit en Kosten zitten standaard een aantal services in uw contract, zoals montage- en demontage en wisselen van vrachtwagenbandenbandenreparatie en MasterCARE. Eventuele aanvullende activiteiten kunt u in overleg met uw accountteam toevoegen.

Mobiliteitsgarantie

Naast bovenstaande serviceactiviteiten geven wij u ook mobiliteitsgarantie door middel van Pechservice. Onze mobiliteitsgarantie houdt in dat u in het geval van pech binnen Nederland binnen 2,5 uur weer op weg bent geholpen, mits er geen onvoorziene omstandigheden zijn zoals file of onverwachte defecten. Bij pech in het buitenland zorgen we ervoor dat binnen 2 uur een monteur ter plaatse is.

Wilt u ook profiteren van uitstekende service tegen een vast bedrag per kenteken per week? Neem contact op met uw accountteam voor de mogelijkheden.