Servicepakketten
Servicepakketten

Servicepakketten Truck

Bij Euromaster streven wij ernaar u zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van banden, services en onderhoud voor uw vrachtwagens. Onze servicepakketten zorgen ervoor dat u profiteert van een compleet pakket aan diensten voor een vaste prijs. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

MasterCARE

Met MasterCARE heeft u realtime online inzicht in de staat van uw wagenpark. U krijgt een gedetailleerd overzicht van inspecties en ziet in een oogopslag welke banden aan onderhoud of vervanging toe zijn. Wilt u weten of MasterCARE de oplossing voor u is? Kijk dan op deze pagina.

Wagenparkbeheer

Kunt u soms wel wat hulp gebruiken met het beheren van uw wagenpark? Ook hierin kunnen wij u ondersteunen. Of u nu op zoek bent naar een partner die enkele taken kan overnemen of uw wagenparkbeheer volledig uit handen wilt geven, bij Euromaster bent u ook hiervoor aan het juiste adres. Met Master Fleet Management bent u voor een vaste prijs per kilometer verzekerd van optimale zorg voor uw wagenpark.

Service op maat

Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Ons accountteam staat voor u klaar en komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.