Pechservice

Het belangrijkste voor u als transporteur is het mobiel houden van uw wagenpark. Bandenpech en de stilstand die hieruit voortkomt heeft impact op uw bedrijfsvoering. Bandenpech is altijd lastig te voorspellen, maar op het moment dat het gebeurt staat Euromaster voor u klaar met onze uitstekende pechservice. Met ruim 2300 vestigingen door heel Europa bent u, waar dan ook, zo weer onderweg.


Euromaster staat 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, voor u klaar in het geval van bandenpech. Door te bellen met onderstaand nummer wordt u snel en vakkundig geholpen om uw stilstand tot een minimum te beperken.

 

 

0031 (0)570 – 62 07 15


  • Overal in Nederland en Europa staat Euromaster voor u klaar 
  • Ervaren monteurs die u snel weer onderweg helpen 
  • Euromaster neemt uw zorgen uit handen 
  • U wordt telefonisch altijd in het Nederlands te woord gestaan 

 

Pechmaand actie bij Euromaster

Van 5 tot en met 25 juni heeft Euromaster een Pechmaand actie. Als u zich aanmeldt voor deze actie en u komt onverhoopt stil te staan door bandenpech krijgt u tot wel 50% korting op Pechservice. Klik hier om u aan te melden en profiteer!


 

Pechservice - EuromasterVanuit onze jarenlange ervaring in de markt kan Euromaster u op het gebied van bandenpech uitstekend adviseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op met één van onze accountmanagers of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.