Master Fleet Management

Master Fleet Management Euromaster

Het Master Fleet Management aanbod is gericht op die transporteur die zijn bandenonderhoud volledig wil uitbesteden, maar wel de garantie wil van een kwaliteitsproduct en bijpassende bandenservice. Omdat het concept exclusief gebaseerd is op MICHELIN en MICHELIN Remix voldoen wij aan die garantie, waarbij alle service-items worden meegenomen om een maximaal rendement te halen.


Prijs per kilometer (PPK)

Uniek aan dit concept is dat u betaalt op basis van een prijs per kilometer.  Daarmee loopt uw bandenpost mee met uw bedrijfsactiviteit en wordt u niet geconfronteerd met enorme kostenfluctuaties. Na een eerste zorgvuldige analyse van uw vloot zijn wij in staat deze kilometerkostprijs exact voor u te berekenen.


4-levensstrategie

Zoals vermeld is deze contractvorm exclusief op basis van MICHELIN- en MICHELIN Remix-banden. Deze topbanden hebben zich keer op keer bewezen als kwaliteitsproduct met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hoge duurzaamheid. Om de kwaliteit optimaal te benutten maken we dan ook gebruik van de 4-levensstrategie. Dankzij onze vier levensstrategie gaan de banden extra lang mee. Om u een idee te geven: met loopvlakvernieuwing, één van de vier levens, rijdt u maar liefst voor de helft goedkoper terwijl uw band dezelfde kwaliteit behoudt.


Meer weten over het Master Fleet Management van Euromaster?
Neem contact met de account manager in uw regio.


Onze klanten over Master Fleet Management:


"De vier levensstrategie van Euromaster past bij een duurzaam ForFarmers."
Frank van Kerkhof, ForFarmers


"Het haalt mij een hoop zorgen uit handen"
Marcel van Houten, P. van der Velden Bedrijfswagens